lauantai 24. elokuuta 2013

neljä blondia.

Aiemmin päivällä käytiin pyörähtelemässä kirppareilla ja kun aina valitan että: "Ei täältä löydä kirppareilta Barbeja". Niin tänään sain pyörtää sanani sillä löysin neljä suht uutta ja hyväkuntoista nukkea halvalla.
Sen verran tunnistin että vasemmalla on chic-sarjan nukke, joista jo kerroinkin että ne tehdään nykyään kaikki vain barbeina joten sen tunnistaminen on miltein mahdotonta mutta kurkattuani sen selkään huomasin että sillä on 2009 vuoden vartalo. Päällään hänellä on ensimmäisen Fashionistas-sarjan Glam-nuken vaatteet. Prinsessa-asuista nukkea en tunne lainkaan, se oli kuitenkin kaunis (Fashion fever-kasvomuotti) ja kerrankin vihreäsilmäinen Barbie. Oikealla taas on I can be a fashion photographer ja ensimmäisen Fashionistas-sarjan Wild-nuket.

26.8. Sain vahingossa selville että prinsessa-asuinen nukke on 12 tanssivaa prinsessaa-elokuvan Genevievestä tehty nukke.
Lisäksi ostin oikealla olevat vaatteet ja huomatkaa valokuvaajalla oli kamera, jalusta sekä laukku mukanaan.
Alunperin halusinkin kirpparille katsomaan jos vaikka löytäisin uuden nuken sillä kävi niin ikävästi että jenkeistä tilaamassani Nikkissä oli niin suuret postikulut että myyjä päätti ettei sitä kannata lähettää. Arvostan suuresti että hän kertoi asiasta ja lupasi palauttaa rahat. Ja kun hehkuttelin niitä neljää halpaa nukkea, niin se osottautuikin viivakoodivirheeksi, joten sieltäkin tulee rahat takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti