sunnuntai 11. elokuuta 2013

want list/toivelista.

Eiköhän kaikilla keräilijöillä ole jonkinlainen toivelista asioista/esineistä, jotka he kokoelmaansa tahtovat. Tietysti itsellänikin on sellainen, tosin oon päättänyt rajoittaa yletöntä ostelua ja pitää silmät auki mahdollisimman halpojen nukkejen varalle. Moni nukke toivelistallani on vain kasvomuotin takia ja tietenkin näille tarvitsee vielä ostaa vartalotkin joten haluan päästä mahdollisimman halvalla.

-Fashionistas Barbie Clutch wave 1
Haluan tämä tai vastaavan Barbien jolla on kerrankin suu kiinni. Barbie on juuri se eniten tarjolla oleva nukke ja siksi ne joilla on vähän erilaiset kasvot on lähellä sydäntäni.

-Shaving fun Ken
Ooooh, Ken ja parta. Mielestäni tämä on yksi komeimmista Keneistä jonka olen nähnyt.

-Fashionistas Ken //
Toisaalta haluan myös Kenin jolla on vaaleat hiukset ja nivelet. Harmi että Kenin pään vaihtaminen on todella hankalaa muuten saattaisin ostaa ensimmäisen Fashionistas Kenin ja vaihtaa sen vartalon.

-So In Style/S.I.S. Babyphat Kara, Grace ja Marisa
Haluan myös jossain vaiheessa S.I.S. tyttöjen Trichellen mutta tässä Babyphat-sarjassa häntä ei ole. Nämä nuket on myös hankalasti hankittavissa Suomessa, ihan postikulujen suuruuden vuoksi. Serkkuni on menossa Jenkkeihin mutten kyllä kehtaa antaa nukkeostoslistaa hänen mukaansa. :)

-Barbie In The 12 Dancing Princesses Courtney/Barbie in A Mermaid Tale 2: Hadley/Mermaid Asutralia
Näillä tytöillä on aivan upea kasvomuotti (carnaval), jota on käytetty aiemmin vain keräilysarjassa eikä sitä näiden jälkeen ole käytetty uudelleen.

-Barbie In The 12 Dancing Princesses Edeline
Tai muu nukke jolla Kayla/Lea kasvomuotti.

-Lisäksi kaikkia vanhoja nukkeja erilaisilla kasvomuoteilla haluan. Tietenkin. Sekä Fashion Fevereitä taipuvilla käsillä. Nytkin taistelen itseni kanssa että tilaanko vai enkö... Huutonetissä olisi myynnissä kaksi FF-Barbieta, jotka haluaisin (1 & 2). Sinäänsä ei niin kalliita mutta kuitenkin suolaisen hintaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti