lauantai 3. elokuuta 2013

estradi on avoin.

Ajattelin että loogisesti on fiksuinta esitellä tytöt ja pojat.
Kuten kerroin kaikki alkoi itsestäni tehdystä Kenistä. Hänellä oli päällään ystäväni itse tekemät vaatteet ja mukana Fashionista Kenin vaatesetti.
Kenin kanssa aikani elettyäni päätin että hän tarvitsee naisseuraa ja päätin että Raquelle oli sopiva tähän tarkoitukseen.
Seuraavaksi päätin hankkia vaaleaverikön ja tavallaan vahingossa bongasin huutonetissä Summer-nimisen leidin alastomana.
Tokmannin alesta ostin perusBarbien hetken mielijohteesta.
Anttilan alennusmyynnissä iskin silmäni "harvinaiseen" otsahiukselliseen Teresaan ja niin hän päätyi asumaan luokseni.
Joukkoni on hyvin naisvoittoinen mutta muutamia poikiakin siitä löytyy. Nämä komistukset: Steven ja Ken, ostin Amazon.de:stä. Yleensä kaikissa maissa postikulut Suomeen on aivan järjettömiä mutta tuolla Saksan amazonissa ne on ihan siedettävät.
Käyn usein kirpputoreilla mutta niissä tulee vastaan hyvin harvoin suht halpoja Barbeja. Nämä neitokaiset löytyi paikalliselta Fidalta eurolla tai parilla, ostin myös leffoja joten en tiedä näiden osuutta loppusummasta.
He ovat Barbie ja Raquelle.
Br-lelujen alesta ostin Fashionista Summerin ja Matkuksen br-leluista saman sarjan Ryanin.
Siskon tyttöjen lelulaatikosta löytyi vanha Teresa, jollaista olen hieman etsiskellyt (päätin jättää hänen vaatteensa parempiin leikkeihin) ja jälleen br-lelujen alesta mukaan lähti fashionista Nikki.

Hyvin nopea esittely tässä, tulen aivan varmasti kertomaan heistä ja muustakin lisää lähipäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti