perjantai 6. syyskuuta 2013

hei, te kaksi.

Eilen posti toi paketin Saksasta. Paketista paljastui muoviin kääritty Cali Girl Kayla.
Kayla tunnetaan Euroopassa nimellä Lea.
Nukke oli tosi hyväkuntoinen leikityksi nukeksi, tosin en kauheen innoissani ole hänen rantajaloistaan. Onneksi muistin että jossain kätköissäni on My scene Madison, jolta saan tuolle Kaylalle korkkari-(korkokenkä) vartalon.

Toinen nukke tarttui mukaan Citymarketista ja tällä kertaa olin mainoksen uhri. Tämä Barbie on ilmeisesti jokin vähän epätavallisempi kaveri sillä siitä ei oikein meinannut löytää kuvia tai tietoja mutta sitten nappasi. Nukke on KidPicks Fashion Doll Clothing Set - Barbie ja Suomessa sitä myy mainoksen mukaan vain Citymarket.
Itse nukke ei ole ihmeellinen. Tuollainen hieman vahvemmin meikattu perusBarbie, pakkauksia oli myös Teresa-nukella mutta Summerin kasvomuotti Teresalla aiheuttaa lähinnä näppylöitä.
Mukanaan nukella oli nämä neljä asukokonaisuutta (tuon yhden, joka hänellä on päällään lisäksi). Nukke oli aika kallis (29,95e) mutta kun rupeaa miettimään kuinka paljon jo nuo neljä asua olisi maksanut niin ei se kauhean kallis ollutkaan.
Ainoat miinukset olivat ne että kuvan mukaan nukella piti olla 6 paria kenkiä, vain viisi löysin pakkauksesta ja kun pakkausta availin huomasin että nuken hiuksista oli jäänyt rasvainen tahra pakkaukseen eli liimapäänukkehan se sieltä paljastui. Se ei kuitenkaan haittaa sillä aijon käyttää nukesta vain vartalon kunhan löytyy kiva nukke, jolta saan pään tälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti