maanantai 18. tammikuuta 2016

klooni pelasti elämäni.

Ostin Saksasta ihanat prinsessa nuket mutta ongelma on se että en lainkaan pidä nukeista joilla on kiinteitä vaatteita kuten näillä kahdella. Uikkarit vielä menisi mutta korsetti... Ei.

Kaiken muun hyvän lisäksi mattel harrastaa sitä että nämä aina vaatetetut nuket, joilla on kivat kasvot ja erikoiset hiukset omaavat aina niitä harvinaisempia ihovärejä. Tässä tapauksessa leikkilinjan kaikista vaalein, joita ei ihan joka oksalla kasva. Tässä otinkin avukseni kloonileidit.

Ystäväni tuli Helsingistä tänne ja pyysin häntä tuomaan mukanaa pari Tigerin nukkea, jollaiselta jo aiemmin sain kropan eräälle nukelleni.
Tämä nukke on nimeltään Maria ja hän on mitä ilmeisemmin aiemmin ostamani Lisan ystävä. Sen verran olin viisaampi että sanoin ystävälleni että ei osta nukkea jolla musta takki, ettei tarvitse näitäkin nukkeja basironissa kylvettää.
Tässä neitokaiset uudelleen vartaloituna/päätettyinä (miten taipuu pää kun joku uudelleen päätetään?). Nuo kloonien vaatteet on kyllä kauheita... kuka normaali ihminen yhdistäisi vaalean punaista, keltaista ja vaalean sinistä? No, vaatteet voi aina vaihtaa.
Tänään otin luonnonvalossa vielä kuvan koska se paljastaa eniten. Violetti tukkaisen nuken vartalon ja pään välillä on tosi pieni sävy ero mutta se ei haittaa. Jos löydän vaaleita fashionistas/style nukkeja niin vaihdan sitten parempaan. Nyt oon tyytyväinen näihin :)

3 kommenttia:

  1. Hei! Osaatko sanoa, onko Tiger Maria -nukkea myynnissä missään verkkokaupassa? Mukavaa, jos ehtisit vastata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, hyvin vähän löytyy :( Tigerin liikkeissä niitä vielä, jos on. Ebaysta itse etsiskelin noita mutta huonolla menestyksellä, nyt löysin yhden myyjän mutta kalliita ovat (nukke 10,50e+postarit 15,50e). Hakusanoilla chloe fashion doll. löysin nuo. Toisaalta jos on vartalon tarvetta niin voisin luopua omistani...

      Poista
  2. Hei taas ja kiitos vastauksestasi:) Vaaleaa vartaloa olen juurikin etsiskellyt ja mielelläni ostaisin sellaisen. Lähettäisitkö kuvan ja hintatiedot osoitteeseen satusatusatuliini(at)gmail.com

    VastaaPoista