lauantai 16. tammikuuta 2016

meine damen und herren

Vilautin jo hieman mitä Berliinistä ostin mutta nyt puran paketit ja esittelen tarkemmin, myös ne jotka ei olleet paketeissa.

Kuten jo kerroin stalkkasin ennen matkaa instagramissa erästä Saksalaista nukkekerääjää, joten tiesin jo muutamista tarjouksista ja hieman myös valikoimasta Saksassa. Mutta kuten arvata saattaa kaikkialla Saksassa ei ole samat valikoimat ja ainakin Berliinissä ne olivat aika huonot. Vaikka en valita, sain melkein kaiken sen mitä lähdin ostamaan ja ennemmänkin.

Tietenkin myös googlailin lelukauppoja Berliinin alueella ja lähettein matkaseuralleni shäköpostiviestejä pari viikkoa että osuuko tämä ja tuo meidän reitille, voidaanko käydä..? Onnekseni seuralaiseni katsoi paikat niin että aika moneen lelukauppaan ja tavarataloon osuttiin.

Mitä sitten ostin.
 Realissa oli suuret alet, joten sieltä tarttui matkaan Glam vacation/resort Barbie ja Grace.
Samoin kuin Glam night Teresa ja Neko. Himoitsin kyllä Resort sarjan Summeria ja Glam night Barbieta mutta liimapäiden takia jäten ne ostamatta.
 Glam nightin pikkutavarat, tuo valkoinen on huulipuna vaikka siitä tulee mieleen jotain muutakin.
Realissa oli tarjouksessa myös nämä uutuus nuket Barbie endless hair kindom princess ja candy fashion princess.
Toys'r'us ja muut lelukaupat osottautuivat hudeiksi kun yritin fashionistoja etsiä mutta onneksi Karlstadista löysin tämä uutuus herran eli fashionista Stevenin.
Vasemman puoleisen nuken eli Raquellen löysin Humana-kirppikseltä alastomana. Samaisella kirppiksellä olisi ollut Barbie ja timanttilinna elokuvan musiikkimies mutta sen edellinen omista oli laittanut sille kynsilakkaa silmiin ja näin ollen jätin tuon kuuden euron herran sinne.
Kuvassa olevat Barbien yksittäiset muotivaatteet 2 hametta ja sininen paita löytyi ostoskeskuksesta ja t-paidat toys'r'usista. Valkoiset t-paidat ovat Saksalaiset suunnittelijan Guido Maria Kretschmerin suunnittelemia.

Kun kaupoissa pyörii päätyy tekemään heräteostoksia ja itsekin muutamaan sellaiseen sorruin.
Tk maxxista löytyi Barbien polkupyörä, sen pakkaus oli rikki ja sain sen edullisesti. Harmittaa vain näin jälkeenpäin etten ostanu toistakin.
Saksa on Steffi loven kotimaa ja Steffi tuotteita löytyy siellä halvalla. Itse ostin nämä kaksi kenkäpakettia mytoysista.
Lisäksi ostin perus Chic Barbien kun niitä todella halvalla sain mutta luovuin siitä kun seuralaiseni huomasi ettei ollut muistanut ostaa kaikkia tuliaisia. No, se nukke meni parempiin leikkeihin. Sen verran kuitenkin hyödyin että otin nukelta musta kengät ja hän sai Steffi loven kenkäpaketista pinkin sandaalit.

Lisäski ostin muutaman jatkojalostettavan jutun.
Primarkissa oli kolme paria vauvan sukkia 0.50e, niistä ajattelin väkästellä nukeille paitoja ja eurokaupan joulualesta ostin pienen kuusen hintaan 0.33e.

Matkan aikana posti oli tuonut paketin Kiinasta, josta tilasin nivelletyn vartalon nukeille.
Ihastuin joulukuun alussa löytämääni klooninukkeen, jolta sain vartalon vanhemmalle Teresalleni ja ebayn kovana käyttäjänä etsin sieltä vartaloita. Parilla eurolla sain tämän mutta valittevasti se ei ollutkaan väriltään sopiva vaikka aluksi (himmeässä valossa) niin ajattelinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti