lauantai 23. tammikuuta 2016

paljon asiaa.

Mistähän sitä oikein alottaisi? Oon nyt tehny muutaman nukkehankinnan, en nukkeja mutta tavaraa nukeille. Silmällä pitäen sitä että sovittiin että kuvaillaan kunhan Elsa on taas täälläpäin.

Ihan ensimmäisenä voitin ebayn huudon jo ennen Berliinin matkaa ja sain voittoni alkuviikosta kotiin.
Oli ihan pakko sortua ostamaan pieni tupakkiaski nukeille.

Toisen nukkeostoksen tein Prismasta eilen.
Jo silloin kun julkaistiin nämä huonekalut himoitsin ja päätin tän sohvan hankkivani. Näitä tuli myyntiin ennen joulua Lidliin mutta en sieltä tätä käynyt ostamassa ja joulun jälkeen kun nämä oli siellä alessa ajattelin että ostan tän sitten Berliinistä.
Siellä näitä ei kuitenkaan ollut joten päätin nyt kun nämä oli prismassa puoleen hintaan ostaa sen pois mieltä vaivaamasta. Yllätyin siitä että tämä onkin ihan hyvän kokoinen eikä räpellys.

Tiistaina sain yllätyslahjan kaveriltani, joka oli kaivellut koruvarastojaan.
Paljon kaikkea ihastuttavaa josta voi tehdä nukeille koruja tai sisustusjuttuja.

Torstaina innostuin ompelemaan, riipaisin omasta t-paidastani hihan irti ja ompelin toisesta hihasta Kentsuille paidan.
Jos mulla on minion t-paita niin Kenilläkin pitää olla. :D

Sellaisia viime viikon juttuja, tein myös päätöksen jo heti matkan jälkeen että alotan nukettoman 2 kuukautisen, koitan keskittyä askartelemaan ja ompelemaan nukeille sen sijaan että haalisin lisää ja lisää nukkeja. Toki jos kohdalle osuu "pakko saada" juttuja niin ne voi ostaa. Toisaalta jostain luin että jollakin nukkekerääjällä on kuukausittainen "nukkeraha"... Ihan hyvältä kuulostava idea sekin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti