sunnuntai 12. lokakuuta 2014

tuotearvostelu: Barbie Life in Dreamhouse - asusteautomaatti

En tee kovin usein näitä tuotearvosteluja koska ostan hyvin harvoin Barbie tuotteita uutena, nukkeja ostan silloin tällöin mutta nukke on nukke vaikka kuinka arvostelis ja totean kyllä aina jos pakkaukseen on päässyt liimapäinen leidi.

Nyt kuitenkin arvostelen ostamani Barbie life in dreamhouse - austeautomaatin:
Asusteautomaatti maksaa noin 20-36 euroa ja kuuluu siis Barbie life in dreamhouse-tuoteperheeseen. Omani ostin alelaarista ja maksoin siitä tuon 20 euroa.

Jo pakettia avatessa meinasi palaa hermo sillä automaatti oli teipattu, kuminauhoitettu, ruuvattu ja paketoitu niin tukevasti että melkein piti soittaa joku auttamaan sen kanssa (ehkä Mattelilla pitäisi olla pakettien avaus opastus-linja). Ja jos mietin että tämän automaatin saisi joku sen oikeasta kohderyhmästä niin automaatti olisi entinen jo ennenkuin se olisi ulos paketista koska harvemmin lapset jaksaa käyttää kymmenen minuuttia siihen että ottaa jotakin nätisti paketista pois.

Tässä siis alkutunnelmat automaatista ja sen paketoinnista.
Itse tuotteen tutkailuun pyysin apua uusimmilta hybriditytöiltäni Danalta ja Edelinelta.
Automaatin vasemmalla puolella on pyörivä lokerikko jonka molemmille puolille voi laittaa asusteita ja alimmaiseen lokeroon mahtuvat jopa saappaat, tosin jos siihen laittaa saappaat lokerikko ei pyöri sillä saappaat kaatuvat ja varret estävät pyörimisen. Otetaan ne siis ensin pois.
Saappaat on tosi kivan näköiset, väriltään tuollaiset turkoosit (ne ovat samanlaiset kuin fashionista swappin' styles wave 2 sportylla).
Toisella puolella automaattia on toisenlainen "lokerikko" systeemi, josta voi kampea kääntämällä valita sopivan asusteen ja päällä olevasta nupista liu'uttaa tuotteen niin että se tipahtaa alas kourua pitkin. Tässä on sitten automaatin toinen ongelma, jos "lokero" ei ole ihan kohdallaan ja automaattia käsittelee hieman kovakouraisesti niin liu'utus lätkän saa hetkessä rikki. Kuitenkin rauhallisesti oikeaa kohtaa etsimällä sain ulos nuo Eden söpöt punaiset kiilapohjat.
Asusteautomaatti sisältää yhteensä viisi paria kenkiä: turkoosit saappaat, pinkit kiilakorot, musta gladiaattorisandaalit, hopeiset sandaalit ja punaiset sandaalit.
Lisäksi automaatista löytyi kolme laukkua: musta, sininen ja pinkki (samanlaisia pinkkejä laukkuja saa muuten melkein kaikista Barbie-pakkauksista) sekä yhden korun telineineen.
Tässä koko asustevalikoima. 
Kaikki kengät olivat jonkin valkoisen jauheen (talkin?) peitossa mutta se irtosi hieromalla.

Asusteautomaatti on ideana mahtava mutta toteutus on aika hepponen ja helposti rikkoutuva, toki ymmärrän että muovi on muovia jne mutta silti. Jos olisin maksanut tästä 36 euroa olisin pettynyt pahasti, jopa tuo 20e tuntuu aika suurelta summalta.

Olisin toivonut että automaatti olisi sisältänyt enemmän asusteita, ei laukkuja eikä välttämättä kenkiäkään mutta koruja, vöitä tai aurinkolaseja olisi voinut olla mukana enemmän kuin yksi kaulakoru. Ja totean muuten senkin että kun vertailin noita hintoja eri nettisivuilta niin monessa luki että ostoksen voi pakata yhteen mukana tulevista ostoskasseista niin pakkaus ei sisällä niitä ostoskasseja lainkaan.

Yhteenvetona siis kannattaa ostaa jos alennuksella saa, ei välttämättömyys lapselle eikä aikuiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti