torstai 30. lokakuuta 2014

tämä yksi nukke ei vie paljon tilaa.

Maanantaina sain postista paketin, jota olin jo innolla odottanut.
Paketti nimittäin sisälsi taulu-TV:n miun nukketaloon, ostin samanlaisen myös työkaverilleni jonka kanssa yhdessä intoillaan nukkekodeista.

Eilen meni sitten pasmat sekasin ja tuhlasin nukkeihin oikein kunnolla, Aamulla käytiin kiertämässä kirppareita mutta sieltä ei mitään löytynyt, joten sitten kun pääsin kauppoihin niin ostin monta.
Ensimmäisenä lähti mukaan fashionistas in the spotlight wave 2 Raquelle, oikeastaan sen takia että päätin ostaa Raquellen kun sellaisen nään, tarviin noita vaaleita vartaloita. Tuo nukke löytyi citymarketista alennuksella. Loput kolme ostin hong kongin tavaratalosta, jonne oli tullut täysi hylly noita fashionistas rainbow wave 2-nukkeja puoleen hintaan.
Halusin ostaa pari Raquellea että saan aiemmin ostamalleni Kayla/Lea-kasvoiselle ballerinalle vartalon mutta kotona huomasin että ihon väri ei täsmää, Raquelle on liian punakka tähän päähän. Ärsyttävä käänne siis, mutta ehkä käyn kattelemassa paljon uudempi ballerina nukke maksaisi jos sen ihon väri täsmäis paremmin. :) Mutta toiselle Raquellelle sain kuitenkin uuden pään blondilta ff Teresalta.
Nikki ja Summerkin saivat luovuttaa vartalonsa toisille kasvoille, Nikki sai cali girl Summerin pään ja Summer Ana/Lara-kasvot.

Sellaisia eiliseltä, tänään posti toi pari nukkea lisää... Tää on hulluutta. Ne esittelen myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti