perjantai 31. lokakuuta 2014

tän on pakko loppua.

Tänään postipoika oli helisemässä kun joutui kantamaan miulle kaksi paketti maailmalta.
Toinen paketti sisälsi Barbien fairytopia ystävän Jewelia, joka oli kyllä virhe ostos. Nuken silmät on todella todella suuret eikä se oikein istu normaali maailmaan, joten siitä taitaa tulla joululahja.
Toisessa paketissa puolestaan oli uusia poikia eli happy family Alan (komea) ja fashion fever aikainen Ken, tällä kertaa suorilla käsillä.

Tänään kävin lisäksi keskustassa katselemassa aasialaista Lea/Kayla-kasvoista balleriinaa, BR-leluissa moinen oli yli 20euroa ja Anttilassa ei ollut ollenkaan.
Luovuin jo toivosta ja ajattelin käydä Carlssonilla ostamassa himoitsemani Kenin asupaketin, mutta niiden hintaa oli nostettu ja sitä himoitsemaani ei enää ollut joten päädyin sitten ostamaan tuon balleriinan kun se oli kymppiä halvempi kuin BR:ssä. Ärsyttävää kyllä, kotona huomasin ettei tämänkään kasvojen väri täysin täsmää Raquelleen (tuhma mattel!) mutta tällä mennään. Toinen surullinen huomio oli se että olin jo tyhmästi luullut että mattel luopui liimapäistä vaan eipäs olekaan. Tällä nukella on aivan kivikova pää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti