perjantai 10. lokakuuta 2014

mitä tuli taas tehtyä...

Eilen posti toi paketin Saksasta ja paketista paljastui...
tilaamani Steffi Love Mystic Girlz Scary Couple-pakkaus.
Pakkaus sisälsi kaksi nukkea ja heidän vaatteensa. Itse mystic girlistä en ole niin innostunut mutta tuo punahiuksinen tatuoitu mies on kiva lisä joukkooni.
Harmi sinäänsä että tuo tatuointi on tehty vain osittain ja se loppuu hassusti kylkeen ja toinen harmi on se että tuo neitonen on peruskumijalka Steffi rautalankakäsillä eikä sellainen kiva taipuvainen tyttö jollaisia Simba on myös tehnyt. Kuva.

Tänään pidettiin vapaapäivää ja sen kunniaksi lähdettiin käymään Jyväskylän kirppareilla. Jo ensimmäisellä suoralla tuli tehtyä löytöjä ja sitten kotimatkalla olikin kaikki kassit ja laukut täynnä nukkeja.
Ekalta kirpparilta löytyi koko joukko uusia nukkeja.
Ihan eka löytö oli Kurhn-nukke, jolla oli siistit hiukset vaikka se oli selvästi leikitty. Kenit ja muuta miehet on miun heikkous, joten tämäkin mermaid tale 2 liimapää-Ken lähti matkaan. Viimeisenä löytyi Tong-nuket, joita on myyty mm. nimillä Gloria ja Betty teen.
Toinen kirppari oli sitten vähän huonompi valikoimaltaa, nukkeja oli kyllä myynnissä mutta ne oli joko huonokuntoisia tai kalliita.
Tämä neiti lähti kuitenkin mukaan, samoin kuin ylemmässä kuvassa näkyvät hame ja paita. Nukke on selvästi ollut liian lähellä tussia mutta josko sen sais korjattua.
Tänään pääsin myös ekaa kertaa Suomessa toys'r'usiin ja sieltä pitkän harkinnan jälkeen ostin tämän Fashionista fashion fabulous Barbien.

Jykylän citymarketissa sitten lähti mopo ihan käsistä. Kyseisen kaupan alelaareista tarttui matkaan nämä:
 Fashionista in the Spotlight wave 2 Barbie,
 Life in Dreamhouse asusteautomaatti,
ja siivous- (Glam vacuum) sekä mikro- (Glam Microwave) pakkaukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti