keskiviikko 1. lokakuuta 2014

talo, talossa keiju, keijulla mini cooper.

Nukketalo on melkein valmis, se on osissa, melkein maalattu ja tänään tapetoin suurimman osan. Enää vähän hommaa ja "mökki" pääsee kotiin kalustettavaksi sekä asutettavaksi. En malttais odottaa että pääsen esittelemään sitä tänne.

Tässä on kuitenkin muutama muu houkutus, joka on asunut tielle.

Viime viikolla käytiin pyörähtämässä Hong Kongissa (siinä kaupassa siis) ja siellä huomasin Kenin Mini Cooperit aikamoisessa alessa. 
Jo silloin kun nää autot maksoi viisikymppiä sanoin että haluan sen mutta nyt hintaa oli tiputettu roimasti ja miun oli vaan pakko saada se.

Toinen hankinta liittyy Lontoon matkaan, siellä toys'r'usin liikkeessä himoitsin Barbie Mariposa ja poikaystävä-pakkausta sen poikaystävän takia mutta päätin jättää sen sinne 25punnan hinnan vuoksi. Kun erosin paketista lausuin kohtalokkaan sanat: "Se nukke tulee vastaan jos meidät on tarkoitettu yhteen."
Sitten sattumalta yksi ilta tuli sellainen olo että voisin käydä huuto.netissä ja kun sinne menin siellä oli myynnissä tämä samainen himoitsemani Mariposan poikaystävä nukke eli prinssi Carlos, heti laitoin huudon menemään ja onnekseni sen voitin.
Vaikka tällä herralla on sama kasvomuotti kuin uusilla Keneillä, sen kasvoissa on kuitenkin jotain viehättävää. En sitten tiiä johtuuko se tumman ruskeista hiuksista vai turkooseista silmänrajauksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti