torstai 8. lokakuuta 2020

vaate varren kaunistaa.

Joskus tulee tehtyä yllättäviä löytöjä yllättävistä paikoista. Itse löysin uudet Barbien asusetit aliexpressiltä ja koska ne eivät olleet niin kalliita, päätin tilata niistä ne jotka oikeasti halusin. 
Yksi tärkeä huomio kiinnittyi siihen että nykyään osassa näistä seteistä on mukana kengät ja sehän on aina kivaa varsinkin nyt kun Mattel laittaa aina (melkein aina) curvyjen kenkiä asusetteihin.
Toki muutenkin pidän näistä asut ja asusteet seteistä vaikka noita laukkuja, aurinkolaseja jne jo joka paikka pursuaakin. Yksi asia jonka aina Mattelin Barbien vaatteita katsellessa kyseenalaistan on suunnittelijoiden tyylitaju ja se että miksi Barbie ei voi käyttää pitkiä housuja?
Pidän luoja lykkynä sitä, että osaan käyttää ompelukonetta, sillä näistäkin vaatteista osa päätyi jo ompelukoneen alle. Aion muuten tehdä oman postauksensa noista tekemistäni nukenvaatemuokkauksista.
Ei tule yllätyksenä mutta curvy nukeillehan nuo vaatteet menivät. Mielestäni yksi kivoimmista Mattelin mallistoista aikoihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti