sunnuntai 4. lokakuuta 2020

i'm a dolly in a package.

En tiedä kuuluuko se vanhenemiseen (jota en muuten harrasta) vai liittyiskö tää nyt vaan siihen että yksi nuoruuteni suosikkiartisteista eli Christina Aguilera keikkaili toissa kesänä Suomessa ja siitä sain hirveän hingun hankkia hänet nukkena. 

Olen ollut tietoinen Christina Aguilera nukeista jo viitisentoista vuotta mutta nyt vasta iski se pakko saada sellainen omaan hyllyyn. Nukethan on julkaistu jo 2000-luvun alussa kun Christinan urakin oli vasta alussa ja Britneyn jalanjäljissä oli yhtälailla tuote. Näitä nukkeja oli siis ihan sarjaksi asti ja kun tähän nukkeen sitten päädyin, samalla myyjällä olisi ollut myynnissä myös muita Christinoja.
Tämä nukke on Christinan ensimmäisen videon Genie in a bottle-videon asussa ja ns. uusi versio ko nukesta. Aiemmalla oli suorat kädet ja pelottavat silmät kts. täältä. Yhtiö joka nukkea valmisti oli nimeltään yaboom.
Nukella oli mukanaan turhia tarvikkeita kuten mankka, kännykkä, kamera ja mp3-soitin. Nukke on mielestäni todella kaunis mutta olisi ollut mukavaa jos nukesta olisi tehty myös totisempi versio, Christina varsinkin nykyään ei ole enää noin leveästi hymyilevä ja nukkea olisi ollut helpompi muokata muihin Christinan vaiheisiin.
Ja ehkä kenellekkään ei tule yllätyksenä se että päätin vaihtaa nuken alkuperäisen vartalon Barbien fashionistas vartaloon ja nyt nukke odottaa hyllyllä että teen/puen hänet johonkin muuhun asuun sillä itse olen löytänyt Christinan musiikin vasta Dirrty ja Stripped ajan myötä.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti