sunnuntai 11. lokakuuta 2020

lisää yllättäviä löytöjä.

Yksi ilta innoistuin käymään Tokmannilla ja vaikka tähän asti olen todennut että niiden(kin) leluhylly on ollut turhaa täynnä niin koin positiivisen järkytyksen. Leluhyllyssä seisoi, joskin ilman hintalappua Barbie styled by Marni Senofonte nuket, siis ne molemmat erilaiset. 
Olen himoinnut tätä curvy nukkea netistä mutta sikahintaisuuden takia olen aina jättänyt sen pyörimään nettiin varakkaammille keräilijöille, enkä siis voinut uskoa silmiäni kun löysin tämän himotun kaunokaisen Tokmannin hyllystä ja vielä suht edukkaasti eli 30€:n hintaan.
Näitä keräilysarjan curvy-nukkeja on nyt tehty nelisen kappaletta (pois laskien kaikki julkkisnuket, joilla on ollut curvy vartalo) ja haluaisin toki ne kaikki mutta osaa niistä ei vaan taida enää saada ellei ole valmis maksamaan satasia, ja minä en ole. Siksi olinkin niin positiivisesti järkyttynyt kun ko nuken löysin.

Samana iltana saapui myös paketti Amazonilta, joka sisälsi lisää positiivisia yllätyksiä.
Tästä paketista löytyi Barbie Marvel 80 years Mystique nukke sekä ehkä kaunein fashionista, joka on koskaan tehty.
Nämä tilasin Saksan amazonilta ja fashionistas oli ihan normaalihintainen mutta Mystique oli amazon warehouse deals-nukke ja maksoi jotain 40€. Alunperin nämä Marvel nuket tulivat myyntiin vain Usan gamestoppeihin ja netissä niiden hinnat on olleet pitkälti yli 100€. Siksi koinkin että 40€ ei ole paljoa ja kaikista X-men hahmoista Mytique onkin mun suurin suosikkini.
Jotenkin aina laitan tämmöisen yhteiskuvan tänne loppuun enkä keksi mitään fiksua sanottavaa enää kun kaikki on jo kirjoitettu. Tässä nyt kuitenkin nuket vielä yhteiskuvassa ja huomatkaa fashionistan uusi mtm curvy vartalo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti