lauantai 29. elokuuta 2020

who do you think you are?

Ehkä viime postauksesta kävi jo ilmi että nyt puhutaan maustetytöistä. Viime talven aikana koitin haalia ebaysta niin monta Spice Girls-nukkea kuin oli mahdollista, varsinkin niissä puitteissa etten suostu maksamaan nukeista hirveitä hintoja. 

Ja onnistuin siinä mielessä hyvin että sain kerättyä kasaan ne kaksi itselle tärkeintä sarjaa sekä monenlaista muuta mukavaa.

Mulle tärkeimmäit oli tietenkin ne kaksi sarjaa joita myytiin aikanaan Suomessa eli Girl Power! ja On Tour, joista esimmäinen tuli sopivasti myyntiin vähän ennen Spice World elokuvaa ja toinen sen julkaisun aikohin. 

Näihin liittyy myös se muisto että omistin itse aikanaan 3 spice girls nukkea, Gerin, Mel B:n ja Emman.
Aikanaan nämä nuket oli Suomessa myynnissä ns. concert doll vartaloilla, jotka oli näitä yllä olevia hoikempia ja hieman nivelletympiä, jos joku muistaa niin Anastasia-elokuvan nukeilla oli samanlaiset vartalot. 
Itse en koskaan pitänyt niistä anorektisista honkkeleista vaan nämä vartalot oli enemmän mieleeni. Ja onneksi nukkeja näillä vartaloilla sai Tallinan Merekeskuksesta.
Näistä kahdesta ylläolevista sarjoista omistin lapsena/teininä Girl Power!-sarjan Gerin Union Jack-mekossaan sekä Emman pinkillä mekolla ja On Tour-sarjan seepra kuosisen Mel B:n. 
Silloin Mel C ja Vicky oli suosituimmat ja myös siis vaikeimmat löytää, ne olivat aina loppu.
Kun kiersin ebayta ja näitä nukkeja etsin löysin eräältä myyjältä setin jossa oli nämä neljä On Stage-sarjan nukkea sekä lisävarusteita. Setit eivät olleet ihan täydellisiä mutta hankin kaikki puuttuvat sitten muilta myyjiltä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti