sunnuntai 30. elokuuta 2020

ensimmäinen matka sitten kevään.

Koska matkakuume aksvoi koko koronan ajan, tehtiin pikku matka Tallinnaan heti kun rajat avautuivat. Valitettavasti mitään huikeita löytyjä ei tullut tehtyä mutta rahaa upposi kummasti ja löysin kaikkea sellaistakin kivaa mitä en arvannut löytäväni.
Ensimmäisenä päivä mukaan tarttui Kenin kenkäpakkaus, Color reveal nukke sekä Barbie lehti, jonka mukana tuli yllätyksiä niin Barbielle kuin leikkijälle.
Color reveal nukke paljastui pop corn-leidiksi, Kenin kengät oli meilkein kaikki jo ollut jollakin fashionistas Kenillä, mutta lehden yllätykset oli kiva lisä nukkekrääsään. Yllätyksinä oli kultaiset kengät, puhelin ja kaulakoru, leikkijälle oli sormus, jonka annoin mukana olleelle siskon tytölle.
Toisena päivänä löytöjä tuli tehtyä vielä vähemmän, arvoin pitkään sitä ostanko toisen color reveal nuken vai en ja päädyin ostamaan. Tällä kertaa paketista paljastui jäätelöpuikkoinen nainen.
 Vielä ennen kotimatkaa käytiin kääntymässä parissa kaupassa ja niistä tarttui mukaan pisamainen fashionistas, pop star curvy uudella vartalolla sekä kukonasken mekko eli business career asu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti