perjantai 7. elokuuta 2020

she's just a skater gurl.

Heti kun huomasin että coolshopiin oli tulossa myyntiin Barbie Tokyo 2020 olympia nukkeja niin tiesin että mun on pakko tilata niistä se curvy rullalautailija, ja tässä samalla esittelen myös muutaman uuden vaatesetin, jotka tilasin Saksasta.
Tämä curvy on ensimmäinen ns. vanhalla Fashionistas vartalolla varustettu nukke eli nivelletty mutta ei made to move. Itse pidän enemmän tämän nuken nivelistä kuin mtm:n koska nämä eivät ole niin selvät.
Muuten nukke on tylsähkö, sillä on päällää urheiluun sopivat vaatteet joilla ei oikeastaan ole juuri muuta käyttöä. Housut ja kengät on kivat ja paita OK. Muuta tarvikkeet jää mulla armottomasti laatikoiden pohjalle.
Nukella on kaunis kasvomuotti mutta itse vaihdoin jo tämän nuken pään toiseen, ihonväriltään nukke on se vaalein mahdollinen (eli jo toinen ko ihonvärillä oleva nivelletty curvy).  Tajusin muuten tämän kuvan jälkeen että tuo onkin oikeasti takki, ei pitkähihainen paita.

Toivon että Mattel tekee jatkossakin näitä nivellettyjä curvyja, sillä nämä ovat mahtava lisä nukkekokoelmiin ja toivon että joku päivä tulee vielä näillä nivelillä curvy jolla on korkokenkä jalat.

Sitten niihin vaatteisiin:

Fanitan aina uusia vaatteita ja koska tiedän että Suomesta niitä on mahdoton saada, tilaan ne muualta. (Nytkin postissa on tulossa monta vaatesettiä mutta niistä sitten kun ne tulee.)

Nämä setit olivat tänä keväänä/kesänä julkaistuja ja päädyin tilaaman Barbielle kaksi settiä ja kaikki uudet Kenin setit, jotka irti sain.
Tässä setit nukkejen päällä, hauskaa huomata että Mattel on alkanut taas laittaa kenkiä noihin setteihin. Barbien setissä mukana olleet nillkurit olivat curvy/tall kokoiset ja identtiset fashionistas nro 67 kenkien kanssa.

Tässä alla vielä aiemmin tilaamani vaatesetit jotka olen unohtanut esitellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti