keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

päästä pois!

Kuten aiemmin esittelin paketeissa niin Berliinistä löytyi vaikka ja sun mitä. Olen onnellinen siitä että Berliinissä toys'r'us:en tiloihin on tullut Smythe's toys:n liikkeitä, joissa on hyvät valikoimat ja aika edullistakin.

Koska en ole ihan merkki uskollinen Mattelille, niin etsin aina muidenkin firmojen nukkejuttuja. Tosin tällä matkalla niitä ei löytynyt.
Matkalta löytyi pari vaatesettiä, toisen hinnan myyjä löi väärin ja otti hävyttömästi ylihintaa ja tuo toinen oli vain 5€ joten +-0 ei häviötä näissä. Huomatkaa Barbie dreamhouse adventures Nikki nukke jonka vihdoin ja viimein päädyin ostamaan.
Tämä pakkaus oli Barbie ja vaatteet-setti, joka oli Smythe's toys exclusive setti ja kumma kyllä tämä jonka ostin oli 3€ kalliimpi kuin toisessa ST:ssä, mutta ei se kolme euroa enää siinä konkurssissa tuntunut.
Tiesin jo etukäpälään että Saksassa on myynnissä Barbie blind bagejä, joissa on sisällä metallin värisiä asusteita ja toppeja mutta en niitä nähnyt missään. Sitten yhdestä kaupasta viimeisenä iltana bongasin näitä ja ostinkin sitten kaksi pakettia: toisesta tuli toppi ja rannekoru ja toisesta laukku ja kaulakoru.
Nämä alunperin toys'r'us:n exclusive pink passport setit on aina ollut mulle sellasia tahdon kaikki mutta olin jo huolissani kun trusit loppui että saanko tätäkään settiä koskaan, mutta nyt sen sain. Setissä oli siis yhteensä 8 asukokonaisuutta kenkineen ja asusteineen. Jes!
Tässä vielä kaikki nuket, jotka löytyi Saksasta plus tuo jo aiemmin ostettu uusi vartaloinen fashionista. Mainittakoon että Smythessä oli alet ja siellä olisi ollut muutamia fashionistoja 4.90€ mutta vain yhden päädyin ostamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti