keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

kaksi viron kaupunkia.

Helmikuun lopussa tehtiin kulttuurimatka 
Viroon ja sen kahteen kaupunkiin, 
Tallinnaan ja Tarttoon.
Ihan uusimmat kevään nuket ei ollut vielä ehtinyt kauppoihin mutta onneksi ostamista löytyi.
Ensin luulin, että en löydä mitään kun muutama kauppa antoi vain tyhjyyttä mutta sitten löysin pitkätukkaisen Kenin ja viereisestä kaupasta tuon toisen uuden Kenin. Löysin myös Kenien kenkäpakkauksen mutta koska keskityin muihin juttuihin niin paljon niin unohdin ostaa sen.
Samasta kaupasta löytyi myös uusia Barbien vaatesettejä, mutta vain osa joten ostin nämä kaksi. Olen miettinyt pitäisikö tuo hupparimekko muuttaa vain huppariksi...
Yksittäisten vaatteiden lisäksi löytyi nämä tuplavaatesetit jotka on aina tervetulleita, tuosta ruutuhameesta poistin jo röyhelön ja tuota 1920-luvun uimapukua (oik. pakkaus, raidallinen) en oikein ymmärrä. Lisäksi ostin yhden color reveal nuken koska oon ihan rakastunut niihin, en kuitenkaan kuvannut sen putkiloa vaan kuva nukesta löytyy tuolta alempaa.
Toisena päivänä kun pyörittiin Tallinnan keskustassa, kaubamajan leluosastolta löytyi hieman aiemmin tilaamani fashionista curvy #136 paremmilla silmissä sekä ihan uusia sporttiteemaisia blindbagejä. Räpelsin noita pussukoita että sain varmasti kaksi eri tavaroilla varustetut.
Seuraavana päivänä lähdetiin käymään Tartossa mutta siltä matkalta ei löytynyt muita nukkeostoksia kuin nämä kaksi ylläripussia lisää. Ensimmäiset kaksi avattuani ihastuin näiden sisältöön vaikken sporttinen ihminen olekkaan, eikä oikeastaan ole nukkenikaan.
Tässä kuva mitä noista blindbageista voi saada ja oikealla ne mitä itse sain, just mun tuurilla yks tupla mutta vain yksi. Olisin tahtonut saada nuo paidat mutta sain tuon lippis, kännykkä setin, joka oli pakko saada.

Tässä alla kuvia vaatteista nukkejen päällä ja ostoksistani yleisesti, laitoin sekaan myös aiemmin tilaamani color reveal nuken, jotta sain siitä paremman kuvan:
pst. color reveal nuket on laivalla halvempia kuin kummassakaan maassa, 
jos siis kiinnostaa niin kannattaa ostaa sieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti