maanantai 9. maaliskuuta 2020

kaksi kertaa Kreikka.

Joskus jo aikoja sitten löysin Kreikkalaisen lelukaupan joka toimitti Suomeen eikä postikulutkaan ollut kauheen kovat, varsinkin kun tuotteet oli melkein kolmas osa siitä hinnasta mitä ne ovat täällä tai Virossa. Senpä vuoksi kun uusien nukkejen kuvia alkoi tippua instaan päätin käydä kurkistelemassa löytäisinkö mitään uutta kivaa ostettavaa.
Uusiakin juttuja löytyi mutta päädyin ensin tilaamaan kaksi jo kauan want listillä ollutta nukkea, tuollaisen budget-linjan nuken olin jo ostanutkin mutta koska sillä oli mielestäni vähän huonot silmät niin tilasin toisen... saadakseni vielä huonompi silmäisen. Barbien dreamhouse adventures travel-nuken ostin ihan sen tavaroiden takia, nukke itse on (taas) perusBarbi.
Nukkejen lisäksi koriin hyppäsi (ihan huomaamatta) muutama vaatepakkaus, tilailen aina vaatepakkauksia sillä niillä saa postikuluja pienemmäksi helpolla ja ne on aina tervetulleita.

Summa summarun tämä kauppa, johon jo luotin oli nostanut postikulut pilviin ja oikeasti lähdin sieltä tilaamaan yhtä uutta budget-linjan nukkea mutta tilauksen tehtyä sain viestin ettei niitä ole enää saatavilla. Tuskin tilaan täältä enää, mutta suosittelen silti: toys-shop.gr

Etsiessäni yhtä Barbien vaatesettiä päädyin toisen Kreikkalaisen toys4u.gr sivuille, josta löytyi kaikkea vielä mielenkiintoisempaa tilattavaa, ja kun laitoin ko. kaupalle sähköpostia sain tietää ettei heille ole mikään ongelma toimittaa tuotteita Suomeen. 

Tämä nettikauppa olikin oikea aarrearkku ja täälläkin hinnat oli huomattavasti edukkaammat, eli postikulut sain katettua noilla ostoksilla.
Tähän kauppaan oli tullut jo uutuuksia ja niistä heti kuorin kermat päältä eli Barbie ja iltatoimet setti sekä Dreamtopian curvy nuket prinsessa ja merenneito. Merenneito nuken hiuslaatu on huonontunut toden teolla, nuken hiuksia voi verrata halpanukkejen pääkarvoihin.
Mutta pakettien selkämys on kokenut kavojen kohotuksen, muistan kun näissä paketeissä oli sellaisia halpojen 90-luvun pelien kuvituksia muistuttavia kuvia.
Lisäksi ostin näi asupakkauksia, nuo missä on 2 asua on uusia ja tuo keskimmäinen on vanhempaa mallistoa mutta hirveän hankala löytää.
Tässä vaatteet nukkejen päällä, oli pakko kokeilla vaatteita sekä tavallisille että curvyille. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti