sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

kerrankin suomesta.

Ostan Suomesta hyvin harvoin mitään nukkejuttuja, koska:
A) Suomessa nukkejutut on huomattavasti kalliimpia kuin muualla
B) kaiken saa tilattua aiemmin muualta kuin ostettua Suomesta.

Mutta nyt tilasin, sillä Barbien joulukalenteria etsiessäni päädyin jollakin (oiskohan ollut toybox) nettisivulle, josta löytyi muutamia mielenkiintoisia ostettavia tuon joulukaleterin lisäksi.
Paras löytö oli se että tästä kaupasta sai jo uuden uutukaisia Kenin vaatesettejä, tosin niitäkään ei ollut kaikki myynnissä mutta 2/4 on jo hyvin. Lisäksi päädyin tilamaan alesta uuden Sparkle Girlz:n rikkomani tilalle.
Barbie joulukalenteri tuskin esittelyjä kaipaa sillä kaikkihan sen tietää mitä siinä viime vuonna oli nuken lisäksi.
Nuo elukat on mielestäni ihan turhia ja pitkä hame on vähän tiukka mutta muuten kolme asukokonaisuutta kengillä ja asusteilla. Lisäksi pitää mainita että tuo musta asu sopii myös curvy nukeille ja se on aina plussaa.
Kenin asusetit on mulle vähän kuin curvy nuket, haluan ne kaikki. On vähän jännää että Mattel on päättänyt säästää myös näissä, asukokonaisuuteen kuuluu yksi asuste, tässä tapauksessa silmälasit ja kengät. Nuo sukat on muuten kiva idea mutta näyttää tyhmälle käytännössä, leikkasin ne pois ja sain kivat lenkkarit.
Sitten vielä tämä sparkle girlz genie eli Suomeksi haltija(?) nukke, ostin tämä koska rikoin yhden aiemmin ostamani ja nämä käyvät mielestäni hyvin näille Barbie ja 12 tanssivaa prinsessaa kaksoissiskoille. Ihon väri ei ole ihan match-match mutta tarpeeksi lähellä ja onhan tämä parempi kuin:
Kuvahaun tulos: barbie 12 dancing twin dolls
Nämä nukkejen alkuperäiset kovamuoviset balettitossu vartalot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti