tiistai 6. maaliskuuta 2018

dreamtopian prinsessa.

Ajattelin leikkiä tällaista leikkiä kuin päivän avaus, en tietenkään aio joka päivä lopun elämääni avata yhtä nukkea. Eihän kenenkään rahat tai mielenkiinto siihen riitä mutta aina kun tilauksen teen niin esittelen ne nukke kerrallaan, näin nuket pääsee oikeuksiinsa ja itse pääsen kertomaan enemmän omia mielipiteitäni ja ynnäilemään plussia sekä miinuksia kustakin nukesta.

Tämän päivän avauksen voisin aloittaa puhumalla siitä että yleensä keräilen vain fashionistas-nukkeja sekä vaatteita ja asusteita niille. Ura, satumaailma ja toiminto nuket jäävät yleensä mun osalta kauppoihin koska ne ovat liian pinkkejä ja jotenkin ehkä liian lapsellisiakin omiin kokoelmiini... toki näissäkin on poikkeuksia. Ja onhan siinä ollut sekin positiivinen puoli että rahaa on säästynyt kun ollut vähemmän ostettavaa.

Tänä vuonna Mattel kuitenkin keksi tempauksen jolla se saa rahat pois köyhiltä eli pääti julkaista dreamtopia sarjaansa kurvikkaat prinsessan, keijun ja merenneidon. Heti kun näin ne niin tiesin että keiju ja prinsessa on pakko saada, merenneito yli käytettyine kasvomuotteineen ja muovisine pyörstöineen jääköön kauppaan.

Ja tässä hän nyt on: Barbie dreamtopia rainbow cove princess nukke, jonka tilasin Brittien amazonilta.
Nuken pakkaus on aika perinteinen dreamtopia nuken pakkaus, harmillista on se että nukeista ei ole paketissa kuvaa vaan paketin takana oli superhalvan näköinen kuva joka voisi hyvin olla jostakin Bulgarialaisen Bernie-nuken paketista. Mutta positiivisin asia tässä pakkauksessa oli se että nukkea ei ole ammuttu niskasta kiinni pakkaukseen vaan se oli kiinnitetty käsistä, lanteista ja nilkoista taustapahviin.
Itse nukke on tosi kaunis, ihastuttavaa että tämä prinsessa on kurvikas ja tummaihoinen. Nuken meikki ei ole liian prinsessamainen vaan sopivan simppeli myös muihin leikkeihin. 

Nukella on muottiin valettu korsetti, kruunu, kengät ja irrallinen hame, joka on takaa eri kangasta kuin edestä. Tämä ei ole yllätys kun on kyseessä Mattelin nukke.
Tässä nukke ilman hamosta, nuken korsetti on kuvioitu ja se hieman näkyy pintaa nuolevien vaatteiden alta mutta ei se niin paha juttu ole. Nukella on nivelet kaulassa, olkapäissä ja lonkissa, harmittaa kun mattel on päättänyt alkaa julkaista nukkejaan suorilla käsillä. 

Nuken asusteisiin kuuluu siis violetit ballerinat, keltainen kruunu ja sateenkaari kuvioitu hame. Näistä nuo kengät ilahdutti mieltä sillä ne on uuden malliset ja sopii varmasti moneen asu kokonaisuuteen.

Sitten vielä lopuksi plussat ja miinukset:
+kaunis kasvomuotti
+tummaihoinen nukke
+nukkea ei oltu ammuttu niskasta pahviin
+irralliset, kauniit kengät
+liimaton pää
+simppeli meikki

-muottiin valettu korsetti
-hame on turha aikuiselle
-tönköt kädet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti