torstai 29. maaliskuuta 2018

careers news team.

On taas ollut kiire, enkä oo ehtinyt istua koneelle... tai oon istunut koneella kirjottamassa koulujuttuja eli blogi on vähän kärsinyt. Mutta ei se mitään, nukketavaraa on tullut ja jatkan esittelyjä.

Tänään päivän avauksessa on esillä Barbie: careers news team doll-gift set. Onko gift setillä suomenkielistä vastinetta? Lahjapakkaus on vähän eri juttu ehkä.

Niin tai näin tämä setti pitää sisällään kaksi nukkea, kameranais Barbien ja kurvikkaan toimittajan.
Mielestäni pakkauksen nerokkuus piilee nimenomaan siinä että nuo nuket on niin kivat että ne on pakko saada. Itse pakkaus on muuten pinkki-keltainen kuten Barbien nykyinen leikkisarja on, paketissa on kivat kuvat joten ihan perus nätti pakkaus.
Nuket sen sijaan... Ah, niin on nättejä.
Kamera-Barbiella on nivelet niskassa, lonkissa, olkapäissä, kyynerpäissä ja ranteissa. Vaaleat hiukset ja ruskeat silmät. Päällää hänellä trikoofarkut, varrettomat bootsit ja sininen (ehkä farkku-) paita. Oman nukkeni paita oli ommeltu niin että sen puolet oli erimittaiset. (!tuhma mattel!)
Kurvikkaalla toimittajalla on Summer (2011) kasvomuotti, viininpunainen mekko ja beiget korkokengät. Jos nukke näyttää tutulle niin nuken kasvomuotti, hiusväri ja ihonväri on täysin samat kuin fashionistas-sarjan nukella 52 plaid on plaid, joka tosin oli tall.
Nuket on tosi kauniit mielestäni ja tuo kameranaisen vaalea tukka, ruskeat silmät on aivan mahtava.
Kuten näkyy nukeilla oli kivasti lisukkeita mukanaan ja ne ei onneksi kaikki ole pinkkejä... Suurimman pettymyksen aiheutti nuo kengät :( Miksi mattel? Promokuvassa kengät oli aivan mahtavat (kuva alla) mutta todellisuus aiheutti suuren pettymyksen.

plussaa:
+kaksi kaunista nukkea
+Barbien ruskeat silmät
+asusteet ja tavarat
+kameranaisen nivelet
miinusta
+kengät!
+tylsähköt vaatteet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti