lauantai 10. maaliskuuta 2018

dreamtopian keiju.

Samaan aikaan kun tilasin dreamtopian prinsessan tilasin myös saman sarjan kurvikkaan keijun. Tilasin ne molemmat Brittien amazonilta mutta koska keijun toimitusaika oli nimeämätön niin tilasin nuken uudelleen Saksasta ja olihan sieltä pakko tilata muutakin.

Mutta viime viikolla hän saapui ja tässä hän nyt on.
Tämä nukke oli samanlaisessa pakkauksessa kuin prinsessakin mutta ikävä kyllä hänet oli ammuttu kiinni taustapahviin.
Nukella on nivelet niskassa, olkapäissä ja lonkissa eli tönkkökätinen nukke tämäkin. Nukella on panta, irrotettavat siivet, hamonen ja sandaalit. Kuten yleensäkin dreamtopia nukeilla tälläkin on kiinteä rintapanssari ja harmillisesti maalatut jalat.

Mainittakoon että Mattelilla oli muutamia vuosia sitten dreamtopia-sarja mix 'n' match, joiden rintapanssarit sai irti ja nukke pystyi muokkailemaan... tämä voisi olla jatkossakin kiva idea sillä tiedän monen jättävän nämä kauppaan kiinteiden vaatteiden vuoksi.

Nukke on todella kaunis ja sen sininen tukka todella ihastuttava. Alkuun mietin että miksi Mattel päätti laittaa saman kasvomuotin näillä dreamtopian curveille mutta kun sain nuket käsiini tajusin että eri kasvomuotit niillä on, molemmat vuodelta 2016.
Tässä nukke "alasti" eli ilman hamettaan, kuten jo mainitsinkin nukella on maalatut eli vaalean lilasta muovista jalat. Ne on hieman harmi mutta voihan ne peittää housuilla tai maalata joskus.
Tässä nuken asusteista lähempää kuvaa, ei mitään sen erikoisempaa. Nuo sandaalit on ihan hauskat tähtineen.

plussat:
+kurvit
+sininen tukka
+kaunis kasvomuotti ja simppeli meikki
miinukset:
-rintapanssari
-lilat jalat
-turhat asusteet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti