keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

d.i.y. emoji style Barbie.

Tänään päivän avauksessa esittelen niin ikään Saksan amazonilta tilaamni Barbie d.i.y. emoji style-nuken. Naurattaa vähän se että vasta sanoin että en oikeastaan koskaan osta prinsessa- tai toimintonukkea mutta nyt oon tilaillut vain niitä. Noh, pitää tilata kun halvalla saa. 
Näitä nukkeja tehtiin kaksi erillaista mutta samanlaista, Barbie ja Grace-kasvoinen AA. Itse pohdin pitkään että jos ostan toisen niin kumman? Koska molemmilla oli kivoja vaatekappaleita mutta koko setti ei miellyttänyt. Olisin ehkä päätynyt ostamaan AA:n koska se nukkena miellytti enemmän silmää mutta koska tämä oli nyt halvennuksessa ja hyvässä sellaisessa niin ostin tämän pois.
Pakkaus sisälsi nuken, jolla on nivelet kaulassa, olkapäissä ja lonkissa, kolme asukokonaisuutta, korun, kengät ja nuo emojit joita voi rapsuttaa vaatteisiin.
Tämän näköiset ovat nuken päällä nuo lisävaatteet, oikeastaan aika kivasti sain uusia vaatteita nukeille tämän pakkausen myötä:2 paitaa, farkkuhaalarit, hame ja mekko.
No koska tällaisen toimintonuken ostin niin pitäähän se kokeilla miten tuo rapsutus emoji toiminto toimii käytännössä.
Katsoin tästä videon youtubesta joten uskalsin kokeilla tätä. 1. asetetaan kuva haluttuun kohtaan vaateeseen.
2. rapsutetaan mukana tulevalla rapsuttimella kuva kiinni.
Ja 3. voilà, kuva on kiinni vaatteessa. Tuo muovinen läpyskä johon vaate pingotetaan on vähän hankala siinä mielessä että kuva saattaa helposti mennä liian sivuun. En siis itse tajunnut nuken päällä katsoa tarkkaa kohtaa kuvalle.
Mutta, mutta lopputulos on kuitenkin oikein kiva ja helppo. Kerrankin mattel on tehnyt jotain joka oikeasti toimii ja luulen että nuo kuvat kestää vaatteissa ihan hyvin kiinni. Tosin voi olla että kovissa leikeissä nuo tippuu parin kerran jälkeen mutta kuvia on ihan kivasti nuken mukana.

plussaa
+paljon vaatteita
+kuvia 2 arkkia, tosin kutakin kuvaa on vain yksi
+helppo idea, sopii myös lapsille
miinusta
-vain 2 arkkia kuvia
-lätkän vuoksi kuva saattaa mennä sivuun tai väärään kohtaan
-kallis setti

Kiva pakkaus, mutta ei sen alkuperäisen hinnan arvoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti