lauantai 24. kesäkuuta 2017

nää vielä.

Sen lisäksi että ostin Virosta noita nukkeja niin ostin myös muutamia vaatepakkauksia. Oikeastaan ne vaatepakkaukset oli enemmän se juttu jota meinasin etsiskellä mutta kun niitä ei oikein ollut niin ostin sitä mitä löytyi.

Kysymys: Miksi kaikkia vaatepakkauksia ei myydä täällä ja miksi mattelin paljon mainostamat curvy, petite ja tall vaatepakkauksia ei myydä missään?

No, itse asiaan.
Ihan ensimmäisenä mukaan lähti tämä urheilullinen vaatesetti, tää on näitä vanhempia settejä mutta kun oon aina tätä himoinnu niin miksei. Nyt se lähti mukaan, plussaa se että nuo kengät ja vaatteet sopii curvy-nukelle.
Oon selvästi ollut sporttisella tuulella sillä toinen ostamani vaatesetti edusti sporttivaatteita, tähän settiin olisin toivonut toisenlaisia kenkiä, vaikka samanlaisia kuin tuossa edellisessä kun nää originalille tehdyt kiilapohjalenkkarit on niin isot ja no, rumat.
Kolmas setti joka oli pakko saada oli tää festari vaatesetti, tän olisin halunnu curvy-kokoisena mutta tyydyn tähän. Nuo gladiaattorisandaali leikkasin jo lyhyemmiksi.
Nämä kaksi irto vaatetta ei löytynyt Virosta vaan tilasin nää ebaysta. Hintaa näillä oli vähän liikaa mutta toisaalta ei näitä oo ollut missään myynnissä. Tosi kivat sanoisin, shortsit sais olla lyhyemmät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti