maanantai 19. kesäkuuta 2017

fresh out of package.

Noniin, nyt on aika kaivaa paketit auki ja esitellä nuket ulkona niistä. Ensimmäistä kertaa lähdin matkaan ilman ajatusta "nämä ostan", silti tein hyviä löytöjä eikä kaduta yhtään.
Ensimmäiset kaksi ostin kaubamajasta, kun kerran sinne mentiin. Nämä lähti mukaan kun osui kohdalle hyvillä maaleilla olevat yksilöt. Oon nimittäin nähnyt tuota aasialaista curvyä hyvinkin hurjilla vinkurasilmillä. Mainittaa on se että kaubamajasta saa 5% alennusta club one-kortilla.
Tämä leidi löytyi paikallisesta lelukaupasta juku mänguasjapood. Siellä oli hurjat alet eli kaikki tuotteen -20%, joten tämä oli oikein hyvä ostos. Tähänkin mainittakoon että kaupasta voi ottaa ilmaisen klientikaartin eli asiakaskortin, jolla saa aina 10% alennuksen.
En oo aiemmin edes muistanut että Virossa on kolmaskin lelukauppaketju eli karupoeg Puhh, jonka liikkeitä on siellä täällä. Ne ei varsinaisesti oo mitenkään tajuntaa räjäyttäviä mutta niistä voi tehdä hyviä löytöjä kuten nytkin: Barbie style in spotlight Teresaa oli hyllyssä yksi ja se oli alennuksessa alle 15e. Aiemminkin oon himoinnut tätä nukkea mutta nyt ostin sen lähinnä kropan takia, liimapään laitoin jo pois.
Toinenkin uusi kauppaketju tuli koettua tällä matkalla, nimittäin konsum. En oo koskaan aiemmin käynyt moisissa mutta nyt kannatti. Konsum on siis ihan perusruokakauppa joka myy myös leluja. Itse pöyrittelin tätä violettitukkaista prinsessaa ja meinasin jo jättää sinne kunnes bongasin näitä samoja alahyllyltä alennuksella.
Nämä kaksi kaunokaista ei ole löytöjä Virosta vaan ne tuli postin mukana Brittien amazonilta, käytin näihin lahjakoodini ja maksoin näistä periaatteessa vain postikulut. :D Tyytyväinen olen näihin vaikkakin ärsyttää että tuo punatukkainen petite on vielä vaaleampi kuin jo vaaleat barbiet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti