maanantai 19. kesäkuuta 2017

nukkeostoksilla Virossa.

Virossa yleisesti on hieman Suomea halvempi hintataso, jonka kaikki jo varmaan tiesikin. Tämä koskee tietysti myös leluja tosin ostopaikasta riippuen esim. nuket saattavat olla saman hintaisia kuin Suomessa tai jopa 10 euroa halvempia.

XS Mänguasjad: Yksi pelkästään leluihin erikoistuneista liikkeistä Virossa, myymälöitä löytyy ympäri maata ja hinnat vain hieman Suomea edullisempia, joissakin tapauksissa samoja.

Juku Mänguasjakeskus: Samaa luokkaa kuin edellinenkin, hinnat heiluu samoilla nurkilla.

Karupoeg Puhh: Jännittävä melkein unohtunut kauppaketju, josta saattaa tehdä hyviä (ja edullisia) löytöjä tai saada luu käteen. Kannattaa pistäytyä jos osuu kohdalle.

Prisma, Maxima, Selver, Rimi, Kaubamaja: Isot marketit tarjoavat tietenkin leluja, valikoimat vaihtelet eri liikkessä ja esim. Prisman tarjonta poikkeaa muista selvästi. Myös kaupan suuruus vaikuttaa valikoimaan. Prismasta löytyy halvimmat nuket, jossain toisessa on halvimmat asusteet.

Lisäksi pienistä kaupoista, kirppareilta ja kioskeista voi tehdä yllättävän kivoja nukkelöytöjä.

Pakko nyt mainita että Juku Mänguasjakeskukseen voi ottaa klientikaartin (maksaa 3e) ja sillä saa -10% normaalihintaisista tuotteista. XS Mänguasjad liikkeessä puolestaan kannattaa vilauttaa Tallinkin club one-korttia, jos sellaisen omistaa, sillä saa saman edun. :)

Toinen lisämaininta on se että Viron Prismat on nostanut nukkejen hinnat Suomen tasolle (!), joten kannattaa välttää sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti