tiistai 26. heinäkuuta 2016

Yo hago la ropa de mis muñecas.

Noniin, nyt on hetki istua alas ja esitellä nukkejen päällä ne vaatteet jotka ompelin tuon Helpot ja nopeat barbinvaatteet-ohjeilla.
Takki ja hapsulaukku, molemmat on mielestäni tosi kivoja. Tosin itseäni voin syyttää kun ompelin tuon takin tuosta kankaasta, palat yrittivät mennä toisiaan karkuun kun ompelin niitä, Takin alta hieman näkyy a-linjainen hame.
Tekoturkki ja hihaton mekko, nääkin on niin kivoja. Tuo hihaton mekko on kyllä mun ehdoton suosikki.
Juhlamekko ja iltalaukku, tuo juhlamekko oli vähän sellanen vaate että mietin kahdesti teenkö sitä ollenkaan. Ehkä se johtui esimerkkikuvan kangasvalinnoista jotka ei ollut mun suosikkeja. Laukku puolestaan on ihan mahtava, omani tein tekonahkasta ja ketjusta.
Tässä on vielä hihaton mekko ilman takkia, hihaton toppi ja kellohame. Kaiken kaikkiaan tykkään kaikista näistä vaatteista. Ihan mahtavia.
Koska kirjan lopussa suositellaan kokeilemaan niin tottakai aloin kokeilemaan, a-linjaisen hameen ohjella valmistui palazzo-housut ja maksihame, hihattoman topin ohjeella tein crop-topin ja hapsuliivin
 Tässä vielä yksi hihaton toppi ja maksihame ilman hapsuliiviä.
Ja tottakai piti kokeilla miltä tuo hihaton mekko näyttäisi musta valkoisena, jonkinlainen rusetti tms pitänee vielä ommella tuohon kauluksen reunaan mutta muuten tykkään kovasti.
Tässä vielä kaikki paitsi tuo mekko vielä makoilemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti