torstai 14. heinäkuuta 2016

ei äiti vaan tupla Teresa.

Tiistaina lähdettiin äitin kanssa ostamaan miulle synttärilahjaa eli paistinpannua mutta ehdotin kun pihasta kaasutettiin että käytäiskö ihan pikapikaa kirppareilla. Taas oli joku suurempi voima huutamassa sillä...
Oon täälläkin useasti valittanut että en koskaan löydä puhdas päistä Teresaa Summer (2003) muotilla vaan aina jää liimapää käteen, mutta nyt löysin kyseisiä neitoja oikein kaksin kappalein. Kaiken lisäksi vielä kivan näköisiä tyttöjä.

Tyttöset tietenkin päätyi pesuun ja käsittelyyn mutta kurkataan kaikkeen kivaan sälään mitä näillä tytsyillä oli matkassaan.
Siliterit oli erittäin kiva lisä, mutta tottakai miun tuurilla katkaisin tuon mustassa pannassa olevan hatun eilen illalla.
Lisäksi löysin kirpparilta LP-levy korvikset, jotka sopi täydellisesti nukkemittakaavaan ja Ekotorilta ostin kolmea eri kangasta niin nukkejuttuihin kuin muihinkin.

Äsken kävin noutamassa postista yhden puketin lisää ja ajattelin nyt lyödä kaksi kärpästä.
Tässä on Teresat pestyinä ja heillä on päällään ebaysta tilaamani vaatteet, joita on himoinnut niin kauan kuin oon nukkeja kerännyt. Btw vasemman puoleinen Teresa on swappin' styles-sarjaa ja hänellä on sarjan vaihtopää. Oikean puoleinen on glam & sporty best friends-nukkepaketista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti