keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

mustaa, valkoista ja häivähdys pinkkiä.

Täytin maanantaina vuosia  ja onneksi ystäväni kunnioitti pyyntöäni saada nukkejuttuja. Samalla hänkin totesi kuinka vaikeaa täältä on löytää moisia ja kuinka huonot valikoimat ovat. Btw totesin muuten että paikallinen Citymarket on vähentänyt Barbie tarjontansa puoleen ja Anttila muutamaan Barbieen. :(

Mutta niihin kivoihin asioihin, sain siis ystävältäni jo viime torstaina paketin, joka oli ihan selvästi nukkejen vaatepakkaus.
Aamulla kahvia juodessani (sängyssä!) avasin paketin ja sieltä paljastui tämä kesäinen ranta-asusetti, jota yritin itse Tallinassa metsästää.
Tältä asut näyttää nukkejen päällä ja olen kovin kiitollinen sekä innoissani tästä.
Vaatteiden lisäksi mukana oli nämä asusteet.

Tämän paketin lisäksi sain postista tilaamani herran, joka on yksi synttärilahja itselleni. Tiesin saavani paketit tällä viikolla mutta ne osui hyvin kaikki maanantaille ja eiliselle.
Tämä ensimmäinen paketti saapui Saksasta ja se sisälsi dating fun Kenin, tosin ei omissa vaatteissaan mutta sillä oli mukana kaikki peruukkinsa ja jotkut vaatteet.

Toinen ebay ostokseni saapui eilen ja eilen saapui myös tilaukseni spieletomilta.
Ebayn paketissa oli tämä neito Italiasta. Neitokainen on Lea/kayla kasvomuottinen nukke, jota en vielä ainakaan ole tunnistanut miksikään ja aina kun luulen  että tää on tää niin huomaan jonkun asian joka ei täsmää.

Spieletomin paketissa oli nämä.
Huomasin jo tilatessani selvän väriteeman tässä tilauksessa: mustaa, valkoista ja vaaleanpunaista. Barbien tilasin, oikeastaan siksi että se oli halpa ja sen vaatteet + kengät on tosi kivat, pilkku/raitamekko on ollut pitkään himolistalla samoin kuin tuo purrfectly pink-asusetti.
Tässä vaatteet ja nukke purettuina paketeista. Loistavia ostoksia vaikka ite kehunkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti