perjantai 12. helmikuuta 2016

olet kalju ja kaunis, mutta kuka?

Jo toissa päivänä saapui ebay paketti 4/5 eli toiseksi viimeinen. Viimeinen antaakin oottaa itseään, tilasin sen jo joulukuun 18. mutta tiesin että siinä kestää.

Varmaan jokaisen jokakerää jotain elämässä on joskus hetkiä että on pakko saada tuo vaikka se onkin yli budjetin muttakun on pakko niin on pakko. Itselleni kävi näin ja onneksi voitin tämän huudon sillä oon pitkään jo himoinnut kyseistä nukkea mutta kuvittelen etten saa ikinä mahdollisuuttasitä omistaa.
Voitin ebaysta nuken nimeltä Ella, ja aion nyt selvittää teille kuka Ella on. Muutama vuosi takaperin sekä Mattel että MGA entertainment päättivät julkaista kaljut nuket tytöille/pojille, jotka sairastavat syöpää tai alopeciaa eli pälvikaljua, MGA:n nuket Moxie ja Bratz tehtiin myyntiin asti mutta Mattelin nukke Ella ei, sitä lahjoitettiin eri sairaaloihin lapsosille jotka kyseisiä tauteja sairastavat. En sitten tiedä missä mittakaavassa lapset näitä nukkeja saivat mutta ajatus oli kaunis.
Tietenkään ei savua ilman tulta, Mattelin kiihkovastustavat suuttuivat tästäkin eleestä koska nukella on peruukki päässään pakkauksessa eikä näin ollut rohkeasti kalju.
Itse luin tästä nukesta jo kauan aikaa sitten ja oon halunnu siitä tännekin kirjoittaa mutta jotenkin en vain ole saanut aikaiseksi mutta nyt voin sillä itse olen nuken onnellinen omistaja. Mielestäni tämä nukke on yksi kauneimpia, joita Mattel on koskaan tehnyt.
Nukella on mukanaan 2 peruukkia (ruskea ja pinkki), huivi, panta ja aurinkolasit. Lisäksi tietenkin mekko, leggarit, kengät, laukku ja kaulakoru. Eli hyvin tavaraa leikkejä varten. Itse on kovin innoissani ollut tästä nuken asusta tai huonosti istuvista kengistä mutta täytyy muistaa että kolmekymppiset miehet ei taida olla Mattelin suurin kuluttajaryhmä.
Nuken pää kertoo että sen kasvomuotti on vuodelta 2012 ja tarkastelin sitä lähemmin todeten että se taitaa olla Summerin (2011) kasvomuotista muokattu. Niin tai näin, todella kaunis nukke olen iloinen että sen voitin. Ja loppukaneettina voin todeta että kyllä Mattel voisi tehdä vaikka kaikista sen nukeista kaljut, kauniit ja rohkeat versiot.

Ja jos aihe kiinnostaa niin tästä löytyy muutama linkki:
adventures in child life - Ella a friend of Barbie
philanthropy mattel


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti