keskiviikko 3. helmikuuta 2016

3 naista ja ?

Tänään tuli hankittua iso läjä nukkeja tai "hankittua", yhden ostin hetken mielijohteesta ja pari pakettia oli tipahtanut postiin.

Kävin tänään siskoni kanssa Jyväskylässä ja kysyin että voitaisiinko käydä toys'r'ussissa kun sielläpäin pyöritään. Sain myöntävän vastauksen ja niin kävi että päädyin ostamaan yhden nuken.
Nää Style glam lux flats to heels-nuket on jääneet vähälle huomiolle mun kokoelmassa, ehkä siksi että en osaa suhtautua tuohon nilkkaniveleen... mutta sain päähäni idean että ostan tällaisen koska ainakaan vielä ei ole julkaistu lättäjalkaista Raquellea.
Tiedän toki että uudessa rantasarjassa tullaan sellainen näkemään mutta sen kiinteä uimapuku ja uudet rumat kädet ei jaksa innostaa, enkä oo ihminen joka olis taitava vaihtamaan jalkoja tai taivuttelemaan käsiä.
Postimiehen jättämä "sinulle on suurikokoinen kirje"-osotautui kahdeksi paketiksi maailmalta. Toinen niistä sisälsi Barbie ja 12 tanssivaa prinsessaa elokuva Courtney-nuken ja toinen pretty in plaid Barbien AA-version. Molemmat ebay voittoja.
Tuossa kuvassa näkee Barbien pään koon kehityksen tumma nukke on vuodelta 1998 ja vaalea 2006.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti