torstai 25. helmikuuta 2016

Midge vai midget?

Tän vuoden alussa Mattel julkaisi Barbielle kolme (3!) uutta vartalotyyppiä: kurvikas (curvy), pitkä (tall) ja lyhyt (petite). Näistä tuo kurvikas on eniten lähellä sydäntäni ja sellaiset sopii kokoelmaani parhaiten. Nämä uudet nuket tulivat myyntiin Mattel.com yksinoikeudella ja ilmeisesti kaupoissa näitä nähdään jo keväällä. Siitä tuleeko ne myös Suomeen ei ole tietoa mutta Mattel ja Suomi on ollut huono combo aina.

Ken ei tietenkään saa mitään (ylläri!) mutta jos nämä vartalot kiinnostaa niin juttua niistä löytyy täältä: Barbie gets more realistic

Se millä tavalla tää alustus liittyy tähän postaukseen on se että tajusin jo kauan kauan sitten että Mattelin valmistamat lumikki, pieni merenneito ja tähkäpää ovat oikeita Barbeja lyhyempiä ja jo silloin pari vuotta sitten pyörittelin yhtä fidan lumikkia sillä silmällä, silloin nukke jäi sinne enkä ole toista ostanut.

Ennen kuin nyt.
Kävin siis tänään pyörimässä kirppareilla ja sillä ainoalla josta ajattelen että ei sieltä mitään löydy tein tämän Rapunzel löydön. Katsahdin vain sattumalta erään pöydän alle ja sieltä pilkotti jalat, nykyäistyäni nuken esiin tajusin että hertti leiri tällähän on polvinivelet.

Nyt varoitan nukke alastomuudesta... ei saa järkyttyä.
Nyt hieman vertailua: Rapsu on selvästi lyhyempi kuin kuvan style Midge, kuitenkin nukella on korkokenkä jalat, sekä ne polvinivelet joista oon erityisen innoissani. Negaatiivisenä asiana nään sen että nuken kädet on tosi tyhmästi... toisaalta sitäkin voi muuttaa.

Sitten törmäsinkin siihen ongelmaan että kuka saa luovuttaa päänsä tälle tytsylle. Muutamia päitä testailtuani päädyin siihen että Midge (joka tarvii reroottauksen, liimaapää. Julma Mattel!) saa olla miun itse "luoma" petite nukke.
Tottakai ongelmaa tuotti myös se että nukella on tuo punaisen vaalea ihonväri, joten sopivia päitä olisi löytynyt vain 3 kappaletta Raquelle, pinkki tukkainen keiju Barbie sekä tämä Midge.

Loppujen lopuksi tämä muodon muutos oli erittäin onnistunut ja Midge sai uuden elämän.
Voin paljastaa että taivuttelin nuken toisen käden "kivemmaksi" mutta en vielä ehtinyt kuvata sitä. Joten sen aika on myöhemmin. ;)

Tajusin äsken että Midge on lähellä sanaa midget joka on kääpiö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti