torstai 27. elokuuta 2015

uusia nukkeja, uusia naamoja.

Tänään yllättäen etuajassa saapui paketti Ameriikoista, päädyin tekemään muutaman nuken tilauksen pari viikkoa sitten kun huomasin että amazon.comissa oli nuket alessa, eikä postikulutkaan olleet täällä kertaa hävyttömän suuret.
Jos miettii että perus Fashionistasit maksaa täällä n.23 euroa ja Jenkeissä 10 dollaria ja niistä tulee vielä alennusta niin nehän suorastaan ilmaisia.
Heti kun 2015 fashionistojen promokuvat julkaistiin iskin silmäni tähän nimettömään, Desiree-kasvomuotilla tehtyyn, iso tukkaiseen blondiin. Desiree-muotti on sama jota käyttää fashionistojen tummaihoinen Nikki-nukke ja tämä on ensimmäinen vaaleaihoinen tällä muotilla tehty neito.
Tunnustan että tämä nukke on ihan puhtaasti heräte ostos, toisaalta en kadu sitä, sillä tummaihoiset nuket on aina lähellä sydäntä ja tällä nukella on kaiken lisäksi Goddess-kasvomuotti, jolla tehtyjä nukkeja mulla on vain yksi ennestään. Tämäkin on muuten nimetön lisä fashionistoissa.
Sitten on poikien vuoro. Varsinaisesti en tarvii näitä perus Kenejä tai Ryaneita koska niitä jo pari löytyy mutta jos jollekin tää on vielä epäselvää niin Kenit ja Ryanit on lähellä mun sydäntä ja siksi päätin tämänkin Raikkulin ostaa.
Siinä missä vuosi 2015 toi mukanaan Barbielle uusia tyttökavereita hirveän liudan niin Ken ei saanut uusia kavereita. Ainut (tähän asti) uusi Ken-mies on tämä Barbie rock 'n' royals-elokuvan Ken eli kaiketi prinssi Edmund.

Aloin tuossa miettimään että oishan se huikeaa jos Ken sais samalla tavalla uusia ystäviä kuin Barbiekin sai, ois kiva nähä tummaihoinen mies (joku muu kuin Steven kiitos), aasialainen mies ja Allankin vois tulla takasin... Ehkä pitää kerätä porukkaa ja kirjottaa Mattelille vetoomus asian puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti