lauantai 15. elokuuta 2015

nukkeostoksia Venetsiasta.

Venetsia ei ole mikään nukkeostajan mekka, kaupungista löytyy kyllä useita pieniä kauppoja joissa myydään leluja myös nukkeja mutta niillä on sitten hintaakin. Klooninuket (sellaiset halvat, joita saa eurokaupoista eurolla) ovat noin 8 euroa, Steffit noin 12 eurosta ylöspäin, leikkiBarbiet noin 20 euroa tai vielä enemmän ja yhdessä putiikissa näin jopa collectors Red carpet-nukkeja hintaan 89,90e. 

Mutta ei kannata masentua sillä kyllähän nukkeja etsivä osaa pitää silmänsä auki. Itse löysin pienestä kodinhoitotuotteita ja pesuaineita myyvästä minimarketista leluluhyllyn, joka myi Steffi loveja.
Nämä kaksi herraa tarttui sieltä mukaan, normaalihintaisina nämä olisivat ollet 10,90e mutta molempiin oli isketty lappu -20% alla cassa eli nuket oli melkein ilmaisia. :D
Matkan kolmantena päivänä käytiin Mestressä shoppailemassa isossa ostoskeskuksessa Coin, tosin itse Coinissa ei ollut lainkaan leluja myynnissä mutta sen lähellä oli lelukauppa Artusi, jossa oli yllättävän hyvä nukkevalokoima. Hinnaltaan nämä olivat n. 6 euroa Suomen hintoja halvempia Fashionistaseja mutta näitä en ole vielä Suomessa nähnyt enkä kyllä noissa nettilelukaupoissakaan, joissa olen kiertänyt. Asusteet ja vaatesetit olivaat tuolla kaupassa ihan yhtä hinnakkaita kuin Suomessakin.
 Kaikki tuliaisnuket ilman paketteja.
Lisäksi Venetsiassa joka ikisen kadun varrella ja kulmassa on putiikkeja, jotka myy erilaisia naamioita joka makuun. Itse ostin tämän nukketalon seinälle hintaan euro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti