perjantai 7. elokuuta 2015

monta miestä ja Nichelle, ma belle.

Tiistaina sain  paketin, jota olinkin jo hieman odotellut. Paketissa oli nimittäin ebaysta tekemäni ostokset ja vaikka molemmat olivatkin vähän ex tempore-ostoksia niin odotin niiden silti saapuvan.
Vasemmalla on David Tennant-nukke eli kymmenes Doctor Who, ja oikean puoleinen herra on täysi mysteeri mies, hänestä ei löydy mitään tietoja netin maailmasta eikä se auta asiaa että ainoa tuntomerkki nuken alkuperästä on niskan TW-leima. Hän on kuitenkin komea mies ja tervetullut anonyyminäkin. Heidän takanaan on kylpyamme, joka tuli tuon tuntemattoman mukana, joskin se on liian iso ja väärän mallinen miun nukketaloon.

Eilinen kirpparikierroskin tuotti jonkin verran tulosta, oikeastaan sain kaksikin sellaista nukkea joita oon himoinnut jo kauan.
Pöyrähdin paikallisella pikku-Fidalla ja huomasin että nukkelaatikkoon oli tullut vaikka mitä uutta, lähinnä vanhempia perusbarbeja mutta myös bow tie Paul eli Sindyn poikaystävä johon iskin näppini heti ja kun kaivelin laatikkoa sen pohjalta näkyi tumma sääri joka osottautui generation girl-sarjan dance party Nichelleksi. Kuten oon monta kertaa jo todennut että generation girl-sarja ja erityisesti Nichelle ovat suuria suosikkejani barbie historiassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti