perjantai 3. helmikuuta 2017

remppa vai muutto?

Joskus jo vuosia sitten ostin talon muotoisen hyllykön. Se oli musta kauttaaltaan ja siinä oli raskaat lasiovet sekä - hyllyt.
Ensimmäinen muokkaus oli tietenkin se että maalin sen sisältä kuudella eri värillä, tapetoin kuudella eri taperilla ja pyysin iskää tekemään siihen uudet hyllyt, jotka päällystin tapetilla.
Näin sain elämäni ensimmäisen nukketalon.
Tältä nukketalo sitten näytti kalustettuna, toinen puoli oli aina enemmän tyhjillään sillä en löytänyt mistään kunnon keittiötä tai kylpyhuoneen kalusteita. 

Toinen asia mikä ärsytti aina oli se että hyllykkö oli oikeastaan aika kapea, joten sinne mahtui nukke istumaan mutta jalat osui lasioveen. Eli kapea kuin mikä.

Kypsyttelin mielessäni asiaa että heitänkö koko talon mäkkylään vai alanko miettiä kunnostusta. Päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja ajattelin että jonain päivänä saan varmasti lisäsiiven tähän talooni.

Itse en saanu muuta kuin määrätä ja suunnitella mitä tapahtuu kun isäni otti talon hyppysiinsä ja aloitti muutostyöt. Nyt kuukausi myöhemmin seinät on yhdistetty, maalattu ja tapettia on lisätty. Niin ja pari ikkunaa sekä ovi!
Yhditestetyt seinät ja uusittu tapetti keskellä.
Ikkunat ja ovi.
Uusi olohuone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti