keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Kenkijä kenkijä.

Viime perjantaina käytiin veljentytön kanssa Pieksämäellä ettimässä pokemoneja sekä kiertämässä kirppareita. Pokemoneja löytyi muutamia mutta kirppareilta ei mitään. Muutamassa pöydässä oli kivoja nukkeja mutta ei mitään uutta eli sinne jäivät.

Pieksämäellä on kuitenkin tosi kiva lelukauppa, jossa päätin pyörähtää kun sielläpäin olin. Ihastuttavinta on se että koska tämä kyseinen lelukauppa on yksityinen niin sieltä voi tehdä yllättäviä löytöjä kuten tälläkin kertaa.
Löysin nimittäin uudet tänä vuonna tulleet kenkäpaketit ja ostin yhden kumpaakin. Toisessa on kenkiä normal & petite nukeille ja toisen kenkät ovat curvy & tall nukeille. Hintaa näillä oli hieman liikaa mutta toisaalta sain ne heti ilman postikuluja eli oikeastaan +/-0. Kun noita kenkiä tarkastelee tarkemmin niin huomaa että ne on otettu eri fashionistoilta :) Ja se on kivaa ettei tarvitse ihan joka nukkea ostaa vaikka sillä olisikin kivat kengät.

Mielestäni on hienoa että kun mattel teki nuo erimalliset tytöt niin se pitää myös huolen siitä että tytöillä on kenkiä ja vaatteita. Tuolla lelukaupassa oli muuten ollut myynnissä myös ihan uusia vaatesettejä mutta koska vielä himoitsen vanhoja niin en sitten viitsinyt niitä ostaa. Ja haluan ne curvyilleni enkä normaaleille ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti