lauantai 25. helmikuuta 2017

must have.

Ja taas oon ehtinyt tilailla ebaysta juttuja vaikka sen piti jo loppua mutta syy oli se että löysin mahdollisuuden ostaa pari nukkepakettia halvalla ja sorruin ostamaan.
Pakettista paljastui Barbie ja kengät-setti jota himoitsin jo Berliinissä mutta jätin ostamatta vaan ostin saman sarjan Teresan sekä Barbie sparkle studio-setti, jonka glitterijuttuja en aio käyttää mutta vaatteet on aina kivoja.
Tässä Barbie sparkle studio-setissä on nuken lisäksi pari lisä asua, jotka onneksi on irrallisia vaatteita eli kaksi toppia ja kaksi hametta. Tuo mekko on ihan rakkaus. Sekä tietenkin nuo glitterikynät ja liimalevyt mutta ne taitaa jäädä käyttämättä.
Kun toisessa setissä oli vaatteita niin toisessa setissä oli kenkiä. Oon kenkäfriikki mutta vain Barbie maailmassa, omistan ite niin hankalat jalat että oon ihan liiankin tarkka kengistäni.
Nämä kaikki tuli toisen nuken mukana :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana määrä kenkiä <3 Minäkin olen kenkä friikki ja lähinnä nukkemaailmassa koska harvoilla kengillä voin kävellä. Nuken kengät vievät myös niin paljon vähemmän tilaa ^_^
    Tosi kiva blogi sinulla. Jatkankin tässä vanhojen postauksien lukemista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja hauska tietää että joku käy lukemassa näitä höpinöitä ;)
      Se on totta että nuken kengät vie :) vaikka välillä tuntuukin että koko asunto on täynnä nukketavaraa mutta sitten taas, iloa ne vain tuottaa :D

      Poista