maanantai 2. marraskuuta 2015

kauan mietitty merenneito.

Tein viime viikolla päätöksiä liittyen nukkeiluuni... Päätin etten enää pelasta "turhia" nukkeja kirppareilta vaan keskityn niihin mitä oikeasti haluan, tosin tämänkin päätöksen voi aina pyörtää käyttämällä "mutta kun"-korttia. Nyt oon kuitenkin marraskuun ajan nukenosto kiellossa, koska oon tuhlannu aika paljon lyhyessä ajassa nukkeihin. Tänään viimeeks...

Tarina alkaa siitä että pidän sellaisia Barbeja ihastuttavina jotka poikkeaa massasta, esim ne nuket joilla on erikoisen värinen tukka ovat erittäin lähellä sydäntäni. Näissä nukeissa huono puoli on vain se että yleensä ne ovat keiju- tai merenneitonukkeja kiinteillä pyrstöillä, rintapanssareilla tai maalatuilla jaloilla. Eikä siinä, tokihan nuken pään voi vaihtaa mutta jos maksaa nukesta (täällä Suomessa yleisimmin n.23e) niin ei sitä heti viitsi alkaa riipomaan ja mitä mä sitten teen sillä merenneidon pyrstöllä, rintapanssarilla tai maalatuilla jaloilla varustetulla vartalolla?

Niin tai näin tänä vuonna Mattel julkaisi ihasttuvat mix 'n' match merenneito nuket, joilla kerrankin on irrotettavat pyrstöt ja rintapanssarit sekä ne ihanat erikoiset hiukset. Tähän samaiseen sarjaan kuuluu nuo merenneidot, keijut ja prinsessat. Kuitenkaan en vielä ole tällaista ostanut vaikka oon sitä pyöritellyt niin Virossa, Suomessa kuin kaikissa mahdollisissa nettikaupoissa, sitä en tiiä miksi..

Tänään sitten ostin sen, jo viime viikolla kun Lidlin mainos putkahti postiluukusta päätin että nyt on sen aika, eikä vähiten siitä syystä että nuo nuket olivat alle kympillä litukassa myynnissä.
BARBIE-merenneitonukke.
Sukella Barbien ja merenneitoystävien kanssa taianomaiseen satumaailmaan. Jokaisella nukella on kaunis helmikoristeinen yläosa ja sateenkaaren väreissä kimalteleva pyrstö.
Vaatteet ja asusteet ovat yhteensopivia tämän satutuotemalliston prinsessa-, merenneito- ja keijunukkien kanssa (myydään erikseen).
Sanokoon muuta mitä vain niin en vaan pääse yli siitä että tämä Barbien uusi kasvomuotti on mun mielestä tosi kiva.

Tämän lidl käynnin lisäksi poikkesin kangaskaupassa ja ostin turkoosia hapsunauhaa. helmiä ja tukikangasta.

Kotimatkalla poikkesin Fidalle katsomaan nukketarjonnan eli niitä nukkeja joita en aio ostaa. Mutta toisin kävi, hyllyn perällä huomasin rasian jonka kaivelin parempaa tutkimusta varten ja huomasin sen sisältävän ihastuttavia nukkejuttuja Barbeille ja Monster High-nukeille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti