lauantai 28. marraskuuta 2015

glam & fabulous.

Nyt on kierretty kaikki mahdolliset ja mahdottomat lelukaupat Tallinnan alueella, toki huijaan jos väitän että kaikki kiersin mutta monia monia tuli kierrettyä. Kun monta kauppaa tuli kierrettyä niin monta ostostakin tuli tehtyä. Eilen jo paketeissa nuket esittelin, nyt on paketittomien kuvien vuoro.
En koskaan ollut ajatellut että haluaisin tämän nuken mutta sitten kun se hyllyssä oli ja näin hänet livenä niin hänet halusin. Ihastuttava nukke mutta kummallinen jalkojen asento.
Nämä pink & fabulous nuket oli alennuksessa ja toisessa lelukaupassa oli vain uudempia versioita joista en niin piittaa mutta tätä merenneito mekkoista tytyä oon katsellut aiemminkin, nyt sen ostin. Pääkopassa oli ajatus että saisin hänen vaaleammasta kropasta vartalon jollekin toiselle nukelle mutta luonnonvalo kertoi ettei kroppa ei ole tarpeeksi vaalea.
Kerroin aiemmin etten omista kuin yhten Summer-kasvoisen Teresan ja haluan uuden sellaisen, tämä neito edustaa sitä mitä Teresasta ajattelen.
Tää uusi Barbien kavomuotti on ihastuttava ja tätä nukkea oon himoinnut jo kauan. Luulen että tämä mekko joutuu käsittelyyn ja erottelen sen ylä- ja alaosan.
Tämä nukke osui silmääni laivalla jo menomatkalla mutta en sitä silloin ostanut vaan päätin odottaa paluumatkalle. Jos nukke olisi ehtinyt mennä niin meitä ei olisi tarkoitettu yhteen.
Tätäkin asusettiä oon himoinnut kauan mutta en oo vielä kehdannut netistä tilata, nyt se tuli vastaan ja ostin pois.
Päädyin ostamaan kaksi hametta yksittäisistä alaosista, olisin ostanut ehkä useammankin mutta valikoima oli suppea.
Lisäksi ostin nämä kaksi asustepakettia kun kerta ne vastaan tuli, plus ainahan asustepaketit on tervetulleita. Nuo mustat gladiaattorisadaalit on aika herkut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti