sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

tuu mun mukaan.

Viime viikolla kokoelmani kasvoi ihan kivasti, alkuviikon ostokset jo esittelinkin ja tässä olis nyt sitten aika paljastaa ketkä liittyivät jengiin loppuviikosta. 
Torstaina löysin kirpparin pöydästä herran vahvasti meikatussa leidiseurassa, ilmeisesti nukkejen aiempi omistaja oli päässyt äidin meikkipussin kanssa tekemään muodonmuutosta heille.

Nopeasti kieleen kostutetulla sormella kokeilin että maali lähtee varmasti pois ennenkuin ostopäätöstä aloin tehdä. Herran tunnistin oitis jonkun elokuvan prinssiksi mutta neidot osottautuivat kaikki perusbarbeiksi, joista vain yhdellä oli vaatteet. Hintaa nukeilla oli 4 ja 5 euroa, joten päätin ostaa vain tuon prinssi Aidanin. (Elokuvasta Barbie ja pegasoksen taika.)
Perjantaina käytiin toisella kirpparilla ja sieltä löysin vinon pinon kaikkea.Kaksi uutta nukkea lähti mukaan lähinnä niiden vaatteiden takia sillä röyhelöpaita/shortsihaalari on fashionistojen asu ja musta minimekko on barbie basicsin mekko.
Lisäksi mukaan lähti uudistusta vaatekaappiin. En kyllä tunnista kenen vaatteita nämä ovat mutta sen verran osasin merkkejä lukea että suurin osa on aitoa Mattelia.

Lisäksi pyörittelin käsissäni Kaksin karkuteillä elokuvan Tähkäpää-nukkea sekä Barbie mermaidia Elina-nukkea, jolla on kaiketi uusi kasvomuotti. Saa nähdä käynkö vielä huomenna katsomassa haluaisinko kuitenkin vielä lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti