torstai 20. maaliskuuta 2014

me and my girls.

Kuten mainitsin tein viikonloppuna aika paljon Barbielöytöjä, ihan nukkeja sekä vaatteita ja ostin tietenkin kun kerrankin löysin jotain.
Kirpparilta löytyi kasa nukkeja. Tuhkimo ja Mackie kasvomuottinen Pretty in Plaid-Barbie olivat puoleen hintaan eli noin euron kappale. Keiju eli Fairy Secret-nukkea katselin aiemminkin kirpparilla mutta mielestäni kolme euroa oli siitä aivan liikaa varsinkin kun aiempi omistaja oli pureskellut sen kättä, nyt kuitenkin löysin sen eurolla ja se lähti matkaan. Sitten vielä ostin tuollaisen perusbarbien, tai oikeastaan hän taitaa olla Barbie ja Pegasoksen taika-elokuvan Barbie, vaikka hän olikin aika kallis: viisi euroa.
Tästä kuvasta näkee vähän läpileikkausta barbien vartaloiden muutoksista. Ensimmäisenä kova jalkainen Belly button vartalo eli se vartalo jota tällä hetkelläkin käytetään, toisena Barbie Twist and Turn vartalo joka tuli ensimmäistä kertaa 1967 ja pysyi vartalona (pienillä muutoksilla vuosien mittaan) vuoteen 1999 asti, kolmantena on keijuvartalo vuodelta 2009 se on pienempi kuin perusBarbie mutta sen pää on samankokoinen ja neljäntenä on nivelletty BB vartalo joita käytettiin ennenkuin fashionista vartalot tuli.
 Näistä nukeista jäi kokoelmaan tasan kaksi, keiju luovutti päänsä tuhkimon vartaloon ja mackie pää meni nivellettyyn vartaloon koska niiden väri täsmäsi. (Kerrankin onnistuneesti kävi näin!)
Tuhkimon ja mackien kanssa samassa kirpparilaarissa oli myös pinkki haalari ja essu, pakkohan nekin oli ostaa.
Toiselta kirpparilta löytyi pussukka joka sisälsi Kenin vaatteita, villapaita ja farkut-setti on ihan Fashion avenue Ken mallistoa, oranssi anorakki ja mustat on housut on merkittömät ja pähkinänsärkijä asu on myös ihan ehtaa Mattelia. Hintaa noilla oli 3,90e.
Vielä ehdin napata tälläisen pussukan mukaani kirpparilta, oikeastaan nuo varvassandaalit oli se mikä sai sen ostamaan hintaa tällä sälällä oli 0.70e. Joten ei kallis mutta kiva lisä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti