tiistai 17. marraskuuta 2020

shopping fun.

Kuten aiemmin kerroin, tilasin amazonilta Barbie princess adventure Renee nuken joka saapui ilman kenkiä, ja josta sain rahat takaisin kokonaisuudessaan. Noh, koska piti saada uusi Renee, päätin tilata myös kaikki uutta kivaa sen mukana (ihan vain että saan postikuluiksi 0€).
Olin jo pitkään katsellut tätä B princess adventure deluxe Daisy-nukkea, lähinnä sen vaatteiden ja tavaroiden vuoksi nyt päätin sen tilata.
Tämä oli mielestäni mielenkiintoinen Steffi Love, josta Mattel voisi ottaa mallia. Tämä Shopping Fun Steffi on nukke, jolla on mukanaan neljä yllätyslaatikkoa ja onneksi missään ei ollut vielä paljastettu mitä nuo laatikot sisältävät. Olisi kiva jos Mattel tekisi Barbie shopping glam fashionistas nuket esim eri teemoilla, yhdellä voisi olla sporttisia yllätyksiä ja yhdellä musiikkiin liittyviä. Onhan Mattel noita blind bagejä kuitenkin julkaissut eri teemoilla.
Sitten vielä tämä Renee, sen hinta oli laskenut joten päätin tilata ihan uuden enkä mitään warehouse nukkea sillä haluan nukelta vain sen tavarat. Muuten nukke on mulle ihan turha.
Tässä vierekkäin prinsessat Renee ja Daisy. Pahoittelen huonoa valoa, asuntoni on pimeä kuin pyllykolo ja haluan kuvata nuket aina heti kun saan ne eli aika usein iltaisin.
Nuo Steffin neljä yllätyslaattikkoa on muuten hienoja muutenkin kuin vain yllätystensä vuoksi, ne ovat nimittäin täydellisiä nukketaloon sillä miksei nuketkin voi harrastaa nettitilaamista. Ainoa ärsyttävä puoli on laatikoiden kysymysmerkit, toivoin että ne ei olisi printattu niihin kun kuvia paketista katselin.

Ja jos et halua tietää mitä niissä on, skippaa seuraavat kuvat. 
Paketeista paljastui toinen asu Steffille, eli mekko, kengät ja laukku sekä tablettitietokone.

1 kommentti:

  1. Jos tuo pinkki prinsessa barbie on sulle turha, että halusit siltä vaan tavarat niin oisitko voinu myydä mulle sitä, vaikka alasti? Kun oon kuumeisesti metsästänyt sitä enkä ole löytänyt mistään :( ja mikä sun instagram on, ois helpompi siellä viestitellä sillä harvemmin tätä google tiliä käytän, että jos siellä laittasit mulle viestiä, mun nimimerkki on jassumoi

    VastaaPoista