sunnuntai 8. marraskuuta 2020

mihin katosi kengät?

Instagramin maailmassa näin kun joku oli ostanut Mattelin Toy story 4:n Bo Peep epic moves nuken ja vaihtanut sille perusfashionistan pään. Itse innostuin tietenkin heti sillä nukella on kiva hybridivartalo. 

Mutta koska olen tarkan markan setä niin piti keksiä muutakin tilattavaa että pääsen postikuluitta. 

Koriin hyppäsi tämä fashionistas tall nukke, lähinnä sen kenkien takia. Mutta pidin nukesta ja annoin sen pään eräälle curvylle. 
Nukella on hiirimekko röyhelöhihoilla, aurinkolasit ja puuteripinkit nauhanilkkurit.
Toinen nukke jonka tilasin oli tämä Barbie princess power Renee, tall nukke hänkin mutta tilasin hänet lähinnä tavaroiden ja vaateiden vuoksi. Siksi haksahdin tilamaan nuken amazon warehouse dealina ja jouduin pettymään kun nukke saapui siltä puuttui kengät. Tietenkin valitin amazonille ja sain rahani takaisin, nukenkin sain pitää.
Sitten tämä Bo Peep, jonka vuoksi koko tilauksen tein. Tarkemmin nukke on Bo Peep epic moves nukke ja kuten jo aiemmin mainitsin sillä on kiva hybridivartalo, mitä tämä taas tarkoittaa?
Nuken reidet ja takamus ovat kuin curvy nukeilla mutta lantiosta ylöspäin nukke on hoikempi. Nuken jalat ovat nivelletty kuin made to move-nukeilla kun taas nuken käsissä on ns fashionista nivelet. Itse kädet ovat rumat kourat mutta tilasin nukelle jo uudet aliexpressiltä.
Nukella oli mukanaan sininen haalari, toppi, hame/viitta, kengät, hattu, panta, sidokset ja paimensauva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti