keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

vanhat pussissa.

Tässä yksi kesäinen päivä, äiti kertoi että heidän lähellään on vilttikirppis. Ja lähdin sitten äitin kanssa sinne katselemaan josko löytyisi jotain ostettavaa. Itse vilttikirppikseltä ei tarttunut mukaan mitään mutta paikalliselta pikkukirppikseltä löytyi pussillinen vanhoja Barbien vaatteita.
Olin oikein iloinen tästä löydöstä ja koska pussi ei ollu pahan hintainen niin tavarat oli oikein tervetulleita. Nyt on pakko kysyä tietäisikö joku mikä tuo farkusta tehty pyyhe/matto/liina on...

1 kommentti:

  1. Moikka! Päivittänetköhän tätä blogia enää, kun tämän vuoden puolelta ei näytä postauksia olevan… Ajattelin kumminkin jättää kommenttia, jos sattuisit näkemään :) En tiiä mitä kautta tänne eilen netissä seikkaillessa päädyin, mutta innolla jäin lueskelemaan varmaan tunniksi! Ite elvytin vanhan Barbie-harrastuksen viime vuonna alkamalla kerätä fashionistoja, ja sen innoittamana kaivoin vanhat ysäribarbinikin esiin. Rakkain mulle oli aikoinaan Benetton-Marina, jolta kyllä on harmillisesti päässyt ruutuhame vuosien saatossa häviämään. Kun sitten huomasin tästä postauksesta että olit semmoisen kirpparilta löytänyt, ajattelin kysäistä että olisitko halukas myymään sen? Jos sulla siis ylipäätään vielä on se, kun liki kaksi vuotta on jo löydöstä aikaa… Jos kiinnostaa, pistä sähköpostia (elentirme@gmail.com / Terhi). Aurinkoisia kevätpäiviä!

    VastaaPoista