tiistai 16. heinäkuuta 2019

unbox me.

Nyt on sitten aika esitellä ilman paketteja Viron ostokset, tällä kertaa onni oli myötä ja kauppoihin oli juuri sopivasti tullut uusia nukkeja sekä vaatteita eli ostin aika paljon kaikkea kivaa.
Siihen että ostin useamman nuken vaikutti myös se että monissa kaupoissa oli nuket alennuksessa joten sieltä vain nappailin kivemmat ja maksoin edukkaamman hinnan :) Mukaan tarttui Tall-fashionista, jonkajo omistin silmä vikaisena, broad Ken, torhtori Barbie, Skipper babysitten inc muksut ja dreamtopian curvyt. Harmi ettei tänä vuonna tullut curvya keijua, nuo on mielestäni kivoja lisiä fashionistojen joukkoon.

Sitten ostin useamman vaatesetin kun kerrankin niitä löysin, omilta kulmilta on turha yrittää etsiä vaatteita tai asusteita nukeille... ja turha on etsiä nukkejakin.
Kenin vaatteita,
Barbien vaatteita,
muutamia hameita
ja pari paitaa.
Lisäksi oli pakko ostaa tuo musta-harmaa unikkosetti, joka on pärnulaisen Eleriinan valmistama. Ja vaikka en yleensä niiden vaatteista niin perusta niin tämä oli saatava. Eleriina tekee oikeasti tosi kivoja vaatteita nukeille mutta ne on suunnattu original nukeille sekä Keneille ja koska osaan itse ommella ja tykkään eniten curvy nukeista niin harvemmin ostan niitä.

Lisäksi ostin minion sormiskeitin nukketaloon :) Se oli alessa ja mahottoman söpö.
Ja täältä löytyi pieni juttu Eleriinasta, jos joku kiinnostui: https://parnu.postimees.ee/871278/eesti-ainsas-nukumoemajas-voetakse-elust-snitti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti