sunnuntai 21. toukokuuta 2017

nukeista viis... tai ainakin neljä.

Jo Saksassa ollessani tilasin tämän nuken ebaysta, oikeastaan siksi että se oli aika edullinen enkä nähnyt näitä enää Berliinissä myynnissä. 
Tämä kyseinen leidi on fashionistas sporty-nukke nro 38 ja heti kun tiesin näistä pullukka fashionistoista halusin tämän. Oon kuitenkin aina lykännyt sen ostamista kunnes nyt.
Yllätyin kun avasin paketin että nukella on korkkarijalat vaikka sen molemmat kengät on lättäjaloille. Ja tottakai sillä on myös liimapää :(

Sitten seuraa neitokavalkadi, jotka tuli samassa paketissa amazonilta. Melkein kaikki näistä oli tarjouksessa eli tein hitsin hyviä löytöjä. Miinuksena toki kaikkien liimapäät.
Tilasin jo aikoja sitten tämän fashion mix'n'match-sarjan Teresa ja nyt oli Barbien vuoro. Tykkään tän nuken vaatekappaleista ja niitä on hauska yhdistellä muihin vaatteisiin.
Tämä on kuulunut listalle "en mä tiiä" mutta nyt se oli niin hyvässä alessa että päätin ostaa sen, en kerron hintaa mutta sain tämän halvemmalla kuin yhden vaatesetin. Nukke on fashionistas nro 36 chic with a wink ja vaikka itse nukke on aika turhake niin sen vaatteet sekä kengät ovat tervetulleita. Tämä nukke oli myös todellinen liimahirviö, sillä oli pääkin liimattu paikalleen ja sen tukassa oli muutamia liimamöykkyjä. Esittelen ne erikseen.
Tämän nuken vaatteita oon himoinnut vaikka ei tääkään suurimpiin suosikkeihin kuulu, ostin sen siis vaatteiden ja halvan hinnan vuoksi. Nukke on fashionistas nro 41 pretty in paisley.
Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä on vuoden 2017 fashionistas nro 57 zig & zag. Tämä kurvikas nukke on varustettu uudella kasvomuotilla, joten tottakai se piti saada. Nukke on todella kaunis mutta sen mekko on aika kamala... ehkä teen siitä topin ja hameen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti